Kunne vi ikke bare
spole vejret lidt frem?

Det er så koldt og jeg vil så gerne i haven. Der er mange småting, der skal ordnes derude, - jeg er igang med at sætte nye pilehegn op, og fjerne bladene, så jeg kan se mine vintergækker og erantis.
Ville det ikke være skønt hvis vi fik nogle varme havedage snart?


Kommentarer

 1. Hej Eva
  Vi må nok tage vejret, som det er, heldigvis er vi kun i februar endnu, så lidt tålmodighed må der til.
  Hvordan går det med Dorothealiljerne? Måske kan du ikke se dem for tørre blade, håber de er på vej op, hos mig blomstrer de snart.

  SvarSlet
  Svar
  1. De har det godt. ;) Der er lidt flere i år. Juuubiiii... Så fine.

   Slet
 2. SUK jo da!
  K.Gro

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da blevet lidt bedre. Jeg synes i hvert fald det tegner godt for weekenden, så vi kan komme lidt i haven Gro

   Slet
 3. JO, det ville være dejligt med omkring 8-10 grader og næsten vindstille...MEN...jeg var faktisk i haven i går, godt pakket ind, og jeg kunne holde til at være der ude i tre timer...så det KAN altså godt lade sig gøre, omend det ville være nemmere hvis det var lunere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er for vild Esther. Jeg kan lige se dig for mig, pakket ind som en anden michelin kvinde. Det værste på denne tid er hvis man bliver kold på lænden, det duer bare IKKE!
   Knus
   Eva

   Slet
 4. Jeg er en som elsker vinter, men den hvite. Denne er bare grå og kald med ganske så sur vind.Så det hadde vært deilig med noen soldager nå ! Det er mye som må beskjæres.
  Håper du får sol i helgen:-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var for koldt her. Men så kom der indendørs projekter igang. Det var også fint.
   Nu kan vi tage hul på endnu en dejlig helg.
   Bra helg til dig og dine
   havehilsner fra
   Eva

   Slet
 5. Kære Eva.

  Ja, god ide! Skal vi ikke give vejrguderne en remote controller, og så bede dem spole tiden en lille smule frem:o)

  Jeg MÅTTE i haven på de dage, hvor det blæste en halv pelikan og chill-faktoren var på minus 15. Jeg har jo min sexy heldragt, som nærmest er isoleret med rockwool. Så den påmonterede jeg udover Jens Lyn, tykke trøjer og ditto sokker. Hoved og hals var pakket ind i uldne sager, - og det var faktisk kun øjnene der var fri.

  Jeg fik delt en hel masse vintergækker og Dorthealiljer. Og fik dem plantet ud oppe øverst på bakken, hvor det blæste, så jeg næsten ikke kunne stå oprejst. Men Gud hvor var det dog dejligt at komme ud og rode i jorden, selvom den var både kold, klæbrig og klam.

  Næste morgen havde jeg så underlige smerter omkring den tynde hud ved øjnene. Av, av.....huden var rød, ru og helt umulig. Så husk at beskytte dig med en fed fed creme, så du ikke får "forblæsninger" i dit smukke ansigt, hvis du er ude i chillfaktor 15.
  Kun en havetosse frygter ikke isblæst:o)

  Knus og ønsker om en rigtig dejlig weekend...helst een af dem, der kan foregå i haven

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhhhha ISBLÆST, det lyder dælme ikke godt Jytte. Jeg må tilstå at jeg heller ikke er noget kønt syn når jeg er i haven for tiden, man er jo pakket ind så det basker. Men det du beskriver her med øjnene det lyder bare ikke rart - overhovedet. Pas nu bedre på dig selv søde. Vi tager lige hul på en ny weekend. ;)
   (dog med overarbejde søndag). Så det er begrænset hvad jeg når, men lidt er jo også godt.
   knus og kram til dig
   Eva

   Slet
 6. PS: Eva, jeg elsker dine scillaer i græsplænen. Det kan godt undre mig lidt, at der ikke er mange flere, der lægger forårsløg i græsplænerne herhjemme. Det ser jo fuldstændig fantastisk ud. Det er vore svenske søstre og brødre rigtig rigtig gode til. En forårstur rundt i små svenske landsbyer, for at kigge på græsplæner, der består af farvestrålende tæpper af løgvækster er noget af det ypperligste, man kan forkæle sine farvehungrende øgon med <3

  Flere knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde købt en masse snepryd, og skilla som jeg også ville lægge i plænen, men så blev den så våd og nasset at jeg måtte opgive, så nu kommer de op i bedene i den nye stengang, det glæder jeg mig også til at se.
   Men du har så ret, løg i plænen er det yndigste jeg ved. Mine øgon, må ud og beglo de små dejligheder flere gange om dagen, når det står på.
   Knus - igen

   Slet
 7. Hej Eva.Ja !!! vi er vist rigtig mange der er godt utålmodige for ar komme ud i vores haver og virke......................for der er da en del at ordne på denne årstid.
  Synes der er så meget grønne alger.....................men det skyldes jo nok den fugtige vinter.
  Dejligt billede du viser med Scilla i din græsplæne.
  Rigtig god weekend til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har fået pletter på mine fliser i vinter, - og alger på terrassen. ÆV, ÆV
   Det må vi snart få gjort noget ved.
   Rigtig god weekend til dig også Jette
   Kh
   Eva

   Slet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

Det smukkeste træ i haven...lige nu

En tur til Tadre mølle