tirsdag den 3. februar 2015

Snig-premiere - sneak peek


Jeg har været på besøg i nogle vidunderlige haver. Det kommer der snart en bog ud af. For nysgerrige øjne, og måske få inspiration til egen have, kig gerne med her i denne bladre fil (KUN UDDRAG AF BOGEN). Den forventes at udkomme 26. marts 2015.

Kig med i denne bladrefil - og se uddrag af bogen.


26 kommentarer:

 1. Gratulerer. Dette ser så inspirerende ut. Gleder meg til boka kommer. Hell og lykke! Anne

  SvarSlet
 2. Kære Eva, din bog ser helt vidunderligt ud, jeg VIL ha` mere............
  Glæder mig som et lille barn, hvor kan den købes, hos dig eller .....Hvis den kan købes hos dig, så sæt et stort kryds ved mig :-), kh Margit
  Ps. Der er sgu lang tid til 26 marts :-S, men at vente på noget godt er også en del af livet :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød - tusinde tak. :)

   Slet
 3. Hvor er det stort Eva, stort tillykke med at drømmen nu er virkelighed. Og tak for smugkiggene, de formåede at komme ud over skærmen, og sætte sig som et stort bogønske her, som jeg vil glæde mig til at have mellem mine hænder!
  Hilsner og god dag
  Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for den søde hilsen Anette.

   Slet
 4. Hej Eva
  Hvor er det et spændende projekt du har kastet dig ud i, og efter at jeg har smugkigget i bogen er jeg da bare blevet inspireret og tændt på at ville se mere af indholdet.
  God dag
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Anita. Håber du synes om den.

   Slet
 5. Jamen, man sidder da og bliver helt fuld af sommer- og havelængsel når man bladrer i din bog! Den ser rigtigt god ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Havedrømme er nu ikke det værste, og da slet ikke i denne kolde tid. Tak for din hilsen Nana ;)

   Slet
 6. Kære Eva.

  Et sneakpeak kan bedst sammenlignes med et barn, der får lov at få et lille sut af en lækker lækker slikkepind. Og så få at vide, at det må få resten af slikkepinden den 26. marts:o) Ordet "teaser" om sådan en bladrefil passer perfekt. Man bliver SÅ nysgerrig og SÅ og lækkersulten efter mere.

  Jeg glæder mig, som alle andre ustyrligt meget, til din bog udkommer. John og jeg er meget stolte og rørte over, at få lov at medvirke i din bog. Jeg glæder mig meget til at læse om alle de nye haver. Men jeg glæder mig ligeså meget til at læse om tidligere beskrevne haver, fortolket gennem DIN linse og dine vinkler, perspektiver, dit tastatur samt dine tanker og følelser.

  Det er så spændende, Eva:o) <3 <3 <3

  Knus og forventningsfulde hilsner

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler ;)
   Glæder mig også meget til at se om den falder i smag. ;) Det skulle da være på grund af de skønne haver. Tak for den altid utroligt søde opbakning Jytte.
   Håber vi snart ses.
   knus
   Eva

   Slet
 7. Hvor ser det dejligt ud Eva. Sådan en bog, som man må eje. Og jeg er sikker på, at du har haft vidunderlige stunder undervejs i processen og kontakt til dejlige havefolk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak! Smiler jeg har de dejligste minder, som jeg aldrig vil glemme. Og flere på nethinden. Fx dejlige udflugter, gode venner og blomster i overflod. Det har været en vidunderlig rejse Charlotte!

   Slet
 8. Tillykke med bogen.

  Hvilken flot bog, du har virkelig talent for at tage billeder. Jeg glæder mig til at kunne købe bogen, jeg er sikker på det bliver et hit. Der er noget drømmende over dine billeder. Husk at klappe dig selv på skulderen!

  Havehilsner

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker og bukker. Det glæder mig at du kan lide dem.
   kh
   Eva

   Slet
 9. Skønn bog Eva, den glæder jeg mig til...26 marts er lang tid, den ville være dejlig at sidde med i hænderne lige nu :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Linda
   Tak for den søde hilsen. Den kommer jo meget snart. :)

   Slet
 10. Kære Eva.Hvor er det spændende med din nye bog.
  Glæder mig rigtig meget til at få den i hånden.
  Og det er jo allerede i næste måned at den kommer.
  Skønne billeder....................men det kommer jo ikke bag på mig.
  Rigtig god aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak igen Jette. Også fordi du altid er så sød at kommentere utrætteligt her på bloggen. Du kan tro jeg er glad for det.
   Hav en god aften!
   kh
   Eva

   Slet
 11. Jeg glæder mig...... :-)

  SvarSlet
 12. Gratulerar till en så fin bok med mycket känsla i bilderna! Det märks att du lagt ner stor omsorg med designen, mycket imponerad! Nu tror jag att jag tar mig en 3:e sneak peek, en härlig bok!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 13. Tillykke, igen - jeg glæder mig også meget til udgivelsen - nu skriver du vel om hvordan vi får fingre i din fine bog?

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla... Det kan du hos Arnold Busck (se butikkerne her - på linket: http://www.arnoldbusck.dk/butikker) eller eller www.nytnordiskforlag.dk - men altså først fra den 26. marts.

   Slet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...