tag:blogger.com,1999:blog-5766736863507638899.post4943172817587020678..comments2024-02-26T10:13:43.882+01:00Comments on I haven hos Evigglade ♥ : Udlodning - Giveaway - nye regler for deltagelsebloggernefahttp://www.blogger.com/profile/05609210046329811813noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5766736863507638899.post-8564812881560424462011-12-30T23:01:48.764+01:002011-12-30T23:01:48.764+01:00Sikke en fin blog - og sikke en fin give away.
Jeg...Sikke en fin blog - og sikke en fin give away.<br />Jeg vil gerne deltage... men antallet af lodder?? Hmm.... Er lidt i tvil, men har meldt mig som fast læser og skriver selvfølgelig også en lille hilsen.. er det så 2 eller 5 lodder??<br />Til jul fik vi andesteg - og den var super lækker. Brune og hvide kartofler, æbler med gele, rå rødkålssalat og selvfølgelig risalamande til slut. Det smagte herligt....<br /><br />Rigtig godt nytår. <br /><br />Hilsen SusanSusan Duruphttps://www.blogger.com/profile/01092600078391400625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5766736863507638899.post-87367866344692132332011-12-17T18:56:11.269+01:002011-12-17T18:56:11.269+01:00Et enkelt sort skilt uden krummelurer med hvid skr...Et enkelt sort skilt uden krummelurer med hvid skrift vil passe fint på vores garage, som ses fra vejen :-)<br /><br />Juleaften spiser vi and fyldt med æbler og svesker dertil hvide kartofler, brun sovs, hjemmelavet rødkål med kanle og anis samt sukkerbrunede kartofler. Til dessert er der altid ris a la mande med kold kirsebærsovs. <br /><br />Jeg er fast læser og har skrevet om julemaden så det må vist blive til to lodder.Susannehttps://www.blogger.com/profile/17664962291513589530noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5766736863507638899.post-14670260176657939062011-12-13T15:57:45.640+01:002011-12-13T15:57:45.640+01:00Hej Eva
Jeg må da deltage i din giveavay for såda...Hej Eva<br /><br />Jeg må da deltage i din giveavay for sådanne et skilt ville lige passe til mit gamle svenske hus.<br /><br />Vores julemiddag (hos svigerforældrene)er meget traditionel med and, flæskesteg rødkål og brune og hvide kartofler og til slut risalamande med en mandel.<br />Det eneste der er lidt anderledes end de fleste er nok at juleaftnen starter sidst på eftermiddagen med 1 ell 2 glas fin champagne som er nøje udvalgt.<br /><br />Det blev så til 2 lodder som fast læser og 3 lodder for vores tradionelle jul.:)<br /><br />God Jul <br />fra Maria Frederiksen <br /><br />Også god jul til alle mine konkuranter i denne giveawayMaria Falsighttps://www.blogger.com/profile/05481813107197590153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5766736863507638899.post-8894045569496042642011-12-12T19:04:48.469+01:002011-12-12T19:04:48.469+01:00Hej Eva!
Att jag inte deltar i din utlottning bero...Hej Eva!<br />Att jag inte deltar i din utlottning beror på att jag inte tror att emaljskyltsföretaget vill sända en skylt till Sverige. Det brukar vara så - att utlottningar gäller endast i det egna landet, som nu i Danmark. Men jag vet ju inte...Anna Vattenkannahttps://www.blogger.com/profile/16527101310628733220noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5766736863507638899.post-38221009934318771502011-12-11T23:21:34.883+01:002011-12-11T23:21:34.883+01:00Hej Eva...
Hvor er det et smukt billede du har ta...Hej Eva...<br /><br />Hvor er det et smukt billede du har taget til din giveaway..:-)<br />Ramsing skiltene er bare så flotte og ville passe godt her på vores gamle landhus.<br />Juleaften er en af de dage hvor vi spiser svinekød.<br />Normalt laver vi både flæskesteg og and, men i år er alt lidt forenklet da huset roder fordi vi renoverer.<br />Vi køber vores steg og and fra en økologisk gård, jeg laver både rødkål og det vigtigste er norsk surkål..:-)<br />Hvide og brune kartofler selvsagt og sovsen er meget vigtig.<br />vi elsker ris alamande har fået det i dag da vi holdt min yngste datter fødselsdag på resaurant Havkatten som er blevet en julebordstradition med hele familien. Skønt at sidde der nede ved Limfjorden og i dag Søndag skinnet solen også.<br />Så derfor vælger vi juleaften en frisk dessert forskellig fra år til år, ovenpå den tunge julemad.<br />I år vil det være en god frugtsalat med sjokolade bider i.:-)<br /><br />Jeg tager 3 lodder og sætter din smukke giveaway på min blog.<br /><br /><br />Knuz fra LisbethLisbethhttps://www.blogger.com/profile/17122882321483777720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5766736863507638899.post-71227433416500035992011-12-11T15:49:52.632+01:002011-12-11T15:49:52.632+01:00Hmmm jeg kan se at mit jule mads indslag ikke er k...Hmmm jeg kan se at mit jule mads indslag ikke er kommet frem, Øv prøver igen.<br /><br />Jeg snupper lige 3 lodder her :-)<br />Jeg vil jo også gerne vinde det flotte skilt, og det vil passe perfekt på den låge jeg skal have lavet til min have :-)<br />Juleaften skal vi hjem til min mor og hygge. Det bliver meget traditionelt med flæskesteg og and som jeg bedst kan lide. Jeg kan bedst lide en hjemme lavet rødkål :-) der skal selveføglig være både hvid og brunede kartofler til. Men næsten det aller bedste ... en god sovs, jeg ææælllsker sovs :-) Til dessert er der ris a la mande med dejlig varm kirsebær sovs til, mums. Min stor datter er slet ikke til fed mad,. Så i år overvejer jeg for første gang at lave hendes livret, som er boller i karry :-)<br />Jeg får helt ondt i maven af at tænke på al den mad ;-)<br />Rigtig god aften<br />GroGrohttps://www.blogger.com/profile/16477703599297730170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5766736863507638899.post-59533880053116198192011-12-11T09:03:20.239+01:002011-12-11T09:03:20.239+01:00HEj Eva jeg fik også lavet et link til din give aw...HEj Eva jeg fik også lavet et link til din give away, jeg aner slet ikke hvordan det lykkedes mig. Men jeg gjorde det juhuuu. Så det giver måske 4 lodder i alt :-)<br />K.h GroGrohttps://www.blogger.com/profile/16477703599297730170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5766736863507638899.post-60750533489388499982011-12-10T23:24:51.617+01:002011-12-10T23:24:51.617+01:00Hej Eva,
Jeg fik også tilbudet fra Ramsign, men fi...Hej Eva,<br />Jeg fik også tilbudet fra Ramsign, men fik ikke taget mig sammen til at sætte det på bloggen. Nu kan jeg så måske vinde et hos dig i stedet for.<br /><br />Juleaften spiser vi helt "normal" julemenu med både and og flæskesteg med hele udtrækket samt ris a la mande med kirsebærsovs og MANGE mandler. MEN vi får også forret (desværre:). Min svigerinde har for mange år siden indført tarteletter med høns i asparges til juleaften. Jeg har prøvet at foreslå at vi springer dem over i år, men så skulle du høre ungerne :) Det kan der altså ikke være tale om!<br />Jeg deltager med 3 lodder.Lenehttps://www.blogger.com/profile/13264694659023821539noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5766736863507638899.post-71664971328265650152011-12-10T17:50:48.888+01:002011-12-10T17:50:48.888+01:00Hej Eva.
Jamen sådanne et emalje skilt vil så afgj...Hej Eva.<br />Jamen sådanne et emalje skilt vil så afgjort pynte hos mig. Har desværre først nu oprettet mig som fast læser af din blog, selvom jeg har fulgt den i mange mdr. så jeg vil gerne deltage med 5 lodder.<br /><br />Julemiddagen hos os består af, and og flæskesteg, hvide og brune kartofler, hjemmelavet rødkål,dejlig brun sovs, surt, ribsgele samt svesker og æbler.<br />Desserten er selvfølgelig massere af ris a la mande med rigeligt med mandler og vanille, nogle gange med kirsebær sovs, andre gange med appelsinfiler som et friskt alternativ. <br /><br />God weekend og Glædelig jul.<br /><br />Julehilsner BettinaBettinahttps://www.blogger.com/profile/15255958204187816756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5766736863507638899.post-69101849540480094332011-12-10T12:48:34.982+01:002011-12-10T12:48:34.982+01:00Hej Eva
Jamen sådan et emajle husnr. ville da pynt...Hej Eva<br />Jamen sådan et emajle husnr. ville da pynte her i Karleunden, så jeg vil gerne deltage med 3 lodder :o)<br /><br />Julemiddagen er hos os en meget traditionel menu.<br />Der laves både andesteg og flæskesteg, da kke alle i familien bryder sig om and. <br />Anden fyldes med æble og svesker. Der spise hvide og brune kartofler med en tyk tyk brun sovs. Herlighederne gøres følgeskab af lune franske kartofler, hj.lavet rødkål, ribsgele, æbler og svesker fra anden.<br />Tallerkenerne er sjældent store nok til gildet.<br /><br />Desserten er altid ris a la mande med ekstra mange mandler og selvfølgelig også en hel én af slagsen, som udløser en lille gave, hvis man finder den. <br />Lun kirsebærsovs fra egen høst følger ris a la manden og giver passende syre til den lidt fede dessert.<br /><br />Glædelig jul og bon appetit...ha ha :o)<br /><br />Kh HelleHellehttps://www.blogger.com/profile/04523725646655286646noreply@blogger.com