tirsdag den 17. maj 2011

Danmarks fineste badehus

Var ude og nyde dagen lidt idag - og var nødt til lige at tage et par hurtige billeder på vejen.
På vejen lå nemlig dette superfine lyserøde badehus med en fin lille vejrhane. Det var bare så kært. Kig selv... Det må være en ægte prinsesse der bader her. ;)


4 kommentarer:

 1. - og du er sikker på, det ligger i Danmark ? Det ser fuldstændig sydlandsk ud der i Greve, for jeg formoder det er i dit område?
  Skønt badehus og JA, det må være en prinsesse der bader der tidlig morgen :0)
  Du tager altså nogle fantastiske billeder, bare så du ved det!!!
  KNUS

  SvarSlet
 2. Hej Lotte...
  Tak for din hilsen. Du skal vide at det varmer mit lille bloggerhjerte at der i det mindste sidder en person, som ikke er bange for at skrive en hilsen.
  Billedet er taget på en køretur op ad strandvejen nord for København. Desværre. Det kunne ellers være dejligt om det var her i Greve.

  SvarSlet
 3. Eva, jeg skriver hellere end gerne. Dine indlæg er skønne og du er simpelthen (nu siger jeg det igen) EN FANTASTISK FOTOGRAF.
  Jeg fatter ikke en meter (måske, jeg ska ringe til Peter) - hvorfor dælen kommer dine læsere ikke ud i lyset og giver sit besyv med ?????
  KAN I SÅ KOMME UD AF HULLERNE - I BANDITTER!

  Når det så er sagt - så troede jeg altså det var fra Greve-omegnen (sorry - jeg er ikke så Sjællands-kendt)- men det bliver stedet og det lille lyserøde badehus bestemt ikke mindre prinsesse-agtigt af. Det gælder jo om, at finde stederne og det er du altså ferm til.
  Stort knus herfra

  SvarSlet
 4. I never thought I would see another pink hut! Thanks for showing me this :-)

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...