søndag den 29. maj 2011

Havemøbler - før og efter

Hej derude... :)

Kender du det at du egentlig godt kan lide noget, men alligevel ændrer på det? Jeg har en trang til at lave om. Det har jeg haft siden jeg var barn. Intet må stå stille. Udviklingen skal ikke gå i stå..Det er bare det sjoveste, når man kan tillade sig at ændre på tingene.

I sidste weekend svang jeg penslerne og gav længestolene en ordentlig omgang. De havde det vind-og vejrbidte look, som ellers er ret kønt. Men jeg er jo rigtig glad for dem, så jeg tænkte at de alligevel skal have en omgang, så jeg kan beholde dem i årene fremover. Kurvestole tørrer jo ind og så er det at de begynder at gå i stykker, hist og pist.

Som sagt så gjort: Nu har de fået en omgang, og så ser de altså bare lidt lækrere ud.

Stolene kunne have fået klar lak, men det er der jo ikke noget sjov i. Derfor fik det nøddefarvet olieforstærket transparent maling, og det synes jeg har givet et godt resultat.

En anden årsag til at de fik denne farve er at jeg nu kun har sorte og nøddefarvede møbler i haven. (på nær de arvede afskallede, hvide træklapstole, som oldemor selv malede, - dem nænner jeg altså ikke at ændre på).


3 kommentarer:

 1. Jeg kunne godt lide dem, flet rattan møbler, minder mo af et sted, der opholdt sig, mens jeg var i Filippinerne.

  SvarSlet
 2. Ja for sytten, hvor det pyntede!! De ser jo helt nye ud!
  Jeg har lige gjort det samme - fra lys honning fletfarvet til helt sort! Samme resultat. Smukke »nye« møbler! I min udestue er farverne også sort/teak/grå.....
  Har bare ikke taget foto endnu.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...