mandag den 23. maj 2011

Nu er der gået mormor i den

Jeg er meget betaget af tulipaner med striber, - og jeg må indrømme at der er gået lidt mormor i den. De skal nemlig helst stå i min håndmalede Fabienne Jouvin vaser, som jeg er så glad for. Og det med håndmalet porcelæn er jo en dyd.

Desværre er der ikke så mange nutidige håndmalede ting, og har man en forretning, er det nok svært at få det til at køre rundt. Jeg forstår jo godt alle dem der køber og samler på flotte stel. Men har man ikke lige bankens godkendelse til at foretage sådanne indkøb, - kan man faktisk finde ting - som oftest på loppemarkeder - som er håndmalede. Og de er faktisk ret flotte.

Denne vase er af den parisiske kunstnerinde Fabienne Jouvin. Hun har en blog, som jeg henviser til i min bloggroll. Hun er lige kommet hjem fra Kina, hvor hun har været nede og lave nye spændende ting. Jeg glæder mig meget til at se hvad det er hun har kreeret.

Vi boede i hendes studiolejlighed i Montmartre, i påskeferien, og den bugnede med supersmukke håndmalede ting, - i alskens mønstre og ornamenteringer. Lejligheden ligger lige nede for trappen af Montmartre. Pragtfuldt centralt - og i et af Paris mest hyggelige kvarterer.

1 kommentar:

  1. Hej Eva :0)
    Jeg kan OM NOGEN - følge dig i passionen for det håndmalede, det unikke og din vase er skøn. Hvor må det have været en oplevelse, at bo i hendes lejlighed - se hendes inspiration og være omgivet af de smukke ting. Jeg er kun lidt misundelig - kun lidt!!! (Øhh, MEGET)
    Mormor eller ej - de tulipaner er og bliver underskønne og de ER skrevet på min to-buy-liste i efteråret!
    Knus

    SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...