mandag den 2. maj 2011

Parisisk altanhave

Jeg så disse altanhaver i den pænere del af ambassadekvarteret. De har deres egen gigantiske altan med hele versailles kasser med fx ahorntræer og kæmpe rhododendron. Det var ret flot, og passede meget elegant til palælejlighederne.

Nederst kan du se en fin vandfontaine - der står i Montmartre bag Place du Tertre.

I bunden - det berømte Eiffeltårn. Det er godt nok flot, og næsten endnu mere imponerende når man står lige under det.
2 kommentarer:

 1. Kære Eva,

  jeg har været forbi din spændende blog mange gange, og nu er det vist på tide, at jeg tager mig tid til at ønske dig et stort tillykke med din lækre blog:o) Skønt, at der dukker så mange nye danske haveblogs op i cyberspace. Jeg ville ønske, dagen havde 48 timer og at jeg havde 4 hænder og arme. So many blogs, so little time......:o)

  I do believe we have met:o) På en havevandring i en have af en ganske særlig kaliber, hvor vi drak en kop mokka og spiste et stykke knækbrød sammen:o)Jeg ved ikke om du kan huske det.

  Fantastisk billede, Claus har med fra din have i pæonbogen:o)

  De kærligste hilsner

  SvarSlet
 2. En flott tur i Paris. Du lurte på hvilken gjødsel jeg bruker på plenen min. Hønsegjødsel, den liker ikke iberiasneglen som vi er så plaget med. Alle naboer er plaget, men ikke jeg. Derfor er jeg sikker på at det er hønsegjødselet sneglen ikke liker. PS. Bildet i innlegget mitt er desverre ikke fra min hage. Men du finner noen bilder under etikett: Hage. Utrolig flott blogg du har, og for en flott hage. Skal kikke skikkelig innom en annen gang, må få med meg alle dine flotte hagebilder. Hilsen Lilli

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...