torsdag den 5. maj 2011

Smukke træer med rødt løv

Sidste år fik jeg et meget smukt træ. Jeg har i mange år ønsket mig en Acer Palmatum, og 2010 var året hvor jeg med alskens charme og overtalelesevne, fik overbevist min kære mand, om at vi nu altså bare måtte have dette eksemplar stående ud for vores vindue.

Det har været en ren fryd lige siden. Jeg kigger, kiggger og kigger igen på træet, for morgen, middag og aften er helt forskellig, på grund af det røde løv, der på det nærmeste lyser - når solen rammer det.

I vinter pakkede jeg det godt ind, - for min venindes ahorn mistede en stor gren sidste år, og i år ser den ud som om den er gået helt ud. Det er bare så ærgerligt, da hendes ellers så superflotte eksemplar var henved 40 år gammelt. Det er jo ikke noget - man bare lige sådan reetablerer. Hun er forståeligtvis helt knust.

I år håber hun på at plante en blodblomme i stedet, da det røde løv, jo er så smukt. Linket herover er en blodblomme fotograferet i Anne Just have i Hune.
4 kommentarer:

 1. Kæreste Eva :0)
  Jamen jeg forstår jo slet ikke, at der ikke er flere der følger din skønne blog. Du krydre med overskønne fotos og dejlige fortællinger fra rejser, haver og spændende steder vi andre ikke kommer - så jeg labber i mig :0)
  Naboen her har også lige stolt fremvist hendes nye blodblomme - netop indkøbt pga. det flotte røde løv - og jeg er så heldig, at den skal stå inde i et hjørne mod min have - Juhuu, så får jeg også glæde af den :0)
  Fortsat god aften til dig!
  Stort knus og kram

  SvarSlet
 2. Hej Lotte
  Der er faktisk nogle stykker. Men de har indtil videre ikke synes de vil give sig til kende. Man må jo håbe de en dag kommer ud af busken ;)

  SvarSlet
 3. Jeg er så heldig at have en 2 m høj japansk løn stående i min forhave.

  Den er usandsynlig smuk. :o)

  SvarSlet
 4. Anonym6/30/2011

  Hej Eva,
  En meget flot blogs. Hvor har du købt din smukke Acer? Jeg kunne godt tænkt mig have sådan en i min have!
  MVH

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...