onsdag den 29. juni 2011

Det utvistelige mest pink i min have

Jeg kan godt lide pink, og det der er allermest pink i min have er haveklinte, som jeg er pænt vild med når de lige nu står som et flot maleri med den mest intense farve. Her kan du se et nærbillede af Haveklinte, Lycnis coronaria - og et med Muscatsalvie i baggrunden. Sidstnævnte har en fæl lugt, men det gør ikke noget når man er så (s)køn. ;)

Jeg synes iøvrigt også rigtigt godt om farven på haveklintes løv, der er gråligt/eller nærmest sølvgrønt. Flot er den ...


5 kommentarer:

 1. De er såå fine :-)
  Jeg kan også rigtig godt lide dine studenternelliker under piletræet. Begge to er nogen, jeg rigtig gerne vil have i min have - så må jeg se, om de kommer til at tage sig ligeså kønt ud, som hos dig :-)

  Ha' en dejlig dag!

  SvarSlet
 2. Hej - og sikke et tilfælde at jeg lige valgte at kigge ind på din blog i dag! Jeg har nemlig sådan en plante og har ledt efter navnet længe! Så det er altså en Haveklinte! Tak for det :-)

  Var lige ved at tro det var en Lammeøre, p.g.a. de bløde, hårede blade. Jeg skal ellers love for at Haveklinte spreder sig villigt, man skal passe på skal man! Men farven er den mest intense flotte lilla jeg længe har set! Har sat mine sammen med Violfrøstjerner.

  SvarSlet
 3. Ja, jeg har også fuld knald på haveklinten, både en pink og en mere diskret hvid.

  Muskatsalvien har jeg også i blomst, men jeg syntes til gengæld den har en meget spændende, delikat duft som jeg ikke rigtig kan sætte ord på, men går og sniffer til! Det er dejligt der er lidt for enhver smag... ;o)

  SvarSlet
 4. Jeg har også den skønne pink haveklinte flere steder i haven. Det er sådan en glad og frisk farve, en rigtig højsommer-plante.
  Jeg har også den hvide og den er sød. Og så er det bare så nemme begge to. De selvsår så man tror det er løgn, men de er jo nemme at hive op.
  Jeg så lige at din Muskatsalvie også hedder Stuepigens Sved. Det lyder specielt :_D

  SvarSlet
 5. Flot farve på klinten. Jeg har den ikke selv, men kunne godt finde på det. Jeg synes løvet er rigtig flot. Mine muskatsalvier blomstrer endnu ikke, så jeg har noget at se/lugte frem til ;-)

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...