tirsdag den 21. juni 2011

Farver striber - i min have godtepose

"Honorine de Brabrandt". Det er en skønhed du bare MÅ have hvis du er til stribede blomster. Jeg har jo en svaghed for det stribede. Og her er rosen, som her heeeelt lys lyserød og striber i lyserød - fået mig til at falde i svime - når den blomster. Den er nem, den blomster længe, den har MANGE blomster, den er sund, - flot bladværk er heller ikke tosset. What´s not to like?

Kig selv - jeg må anbefale denne rose, som er en sand skønhed i mit lille haveunivers. Havde den også i den gamle have. Den remonterer. Ikke at forglemme.4 kommentarer:

 1. Flotte billeder af din "Honorine", som virkelig er den dejlig rose. Jeg er også helt pjattet med min, som efterhånden er en stor busk. Se mere hos mig...

  Fin blog, du har.

  Hilsen Ulla

  SvarSlet
 2. Ja det er en rigtig skønhed. Det kan godt være at den også skal på ønskelisten. Den liste bliver vist længere og længere..

  SvarSlet
 3. Tja, jeg går stadig og venter på at mine roser springer ud. Kun hybenrosen og vildrosen er sprunget ud.

  Både min New Dawn og helenae lykkefund har dog masser af knopper - og har haft længe, det er bare som om der ikke sker mere.

  Derudover står der en enkelt rose i haven, den har 2 knopper...det ser ud til den bliver rød, så den står jo helt perfekt i mit kommende "flammebed"...

  ...og nu glæder jeg mig over kun at have 3 dage tilbage til der er SOMMERFERIE....kan godt være jeg tager ind på skolen og kopierer til næste år på mandag...men bare tanken om at jeg ikke skal undervise igen før til august - den kan jeg godt lide :o)

  SvarSlet
 4. Ja, hun er da bare helt utrolig smuk, Honorine de Brabant :) Den var blandt de første roser, jeg anskaffede mig, for jeg har også en svaghed for de stribede (og altså ikke dem fra Matas). Desværre trives Horonine ikke helt hos mig; jeg tror, hun står for fugtigt, og at det bliver for koldt i min have om vinteren.

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...