torsdag den 9. juni 2011

Riddersporer - mine højeste i den blå have

Min have er ved at tage farve. Nu bliver den pink, og rosa, lyserød, hvid, lilla og blå. Det er vidunderligt, og lige mine farver. Jeg kan også sagtens se skønheden i andre blomster, men det der ligger mit hjerte nærmest er disse farver.

Forleden fortalte jeg om mine riddersporer som er havens højeste.

Mine Delphinium Black Knight, er nu så småt ved at komme igang for alvor, og der er kommet farve på den højeste. Den er ikke 3 meter endnu, men de vokser meget nu de har fået en del vand. Den er intens blå, med et islæt af lidt lilla. Jeg har været vild med riddersporer så længe jeg husker. Det er virkeligt sådan at dem ville jeg nødigt være foruden. De har en storslåethed - ja - man kan næsten sige majestætisk statur - som stolt giver haven blå blå blåååå - så det er en fryd.

Hvilken andre planter kan det? Har du nogle - er du da ikke sød at give mig navnet. Jeg trænger til lidt input på høje blomster! Såede skælhoved sidste år, men den kom desværre ikke. Frosten tog nok frøene.

I bunden af dette indlæg, ser du hvor vildt mine storkenæb blomstrer lige nu. Bagerst (blå) er det Sibirisk Iris, som jeg har fået af min direktør på arbejdet. Hun kom med dem sidste år. De er så smukke. Tak for gavmildheden. Jeg ELSKER Sibirisk Iris.2 kommentarer:

  1. Smukke riddersporer :o)

    SvarSlet
  2. Riddersporene er så utrolig vakre, synes jeg! Har bare en av dem i hagen, men flere av dem står høyt på ønskelisten min. Du har en nydelig blogg, forresten!
    Hilsen Anne-Kristin fra Norge

    SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...