onsdag den 22. juni 2011

Sankt Hans aften imorgen aften

Hvert år til Sankt Hans fejrer vi begivenheden på Greve Strand. Det er et af de smukkeste steder jeg har været, fordi man på netop denne aften, kan se bålene hele vejen ned i Køge Bugt. Sidste år var en fantastisk smuk aften. Og selv om det blev sent var vi alligevel lige forbi og kigge, for det er et ganske særligt syn.

Jeg kan huske at jeg som teenager festede ved Badehotellet, og det var bare smadder hyggeligt. Nogle badede og man sad og snakkede og hyggede om bålet til langt ud på natten.

Har været ved Sankt hans inde i landet - ved flere lejligheder, det er også hyggeligt, men synet af kysten og bålene hele vejen, og selvfølgelig alle bådene som ligger og gynger. Det er bare noget jeg sætter pris på, og glæder mig til hvert år.

Kan du nyde det. Lad os håbe at vi får en nogenlunde tør aften, så bålene kan brænde og lyse i natten.2 kommentarer:

 1. Det är fint tradition att tända stora eldar. I Sverige gör vi det sista april. På fredag är det Midsommarafton i Sverige. Då reser vi en midsommarstång som vi dansar runt.... Haha... eller man kan göra det om man vill :-)))

  Tack snälla du för dina goa ord!!!

  Ha en fin Sankt Hans aften!
  Många kramar
  Charlotte

  SvarSlet
 2. Det ser flot ud med bål på stranden.
  Det er en dejlig tradition med bål og selvfølgelig midsommervisen. Vi laver selv et bål i haven i år. Håber også på tørvejr. God Sankt Hans.

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...