torsdag den 23. juni 2011

Vi er to uger forud med blomstringen

Har I det alle sammen som jeg? Min blomstring er to uger forud i år. Hvad sker der? Jeg synes det går så utroligt hurtigt i år, at jeg dårligt har tid til at nyde blomsterne, så er de allerede væk igen. Sidste år tog jeg dette billede 9. juli. Der er bare lige det, at det ser faktisk nogenlunde sådan ud nu derude. Hmmmm - æv.. Jeg ville gerne opfinde en tidsmaskine, så vi kan skrue ned for tempoet når vi er i haven, og op - når vi er på jobbet. Ikke at jeg ikke elsker mit arbejde. Jeg vil bare gerne nyde synet af blomsterne lidt længere. Men måske er det bare mig - der synes at i år er det gået helt vildt hurtigt?


3 kommentarer:

 1. Hej..
  Jeg ved ikke om mine planter er forud ift. sidste år men kan kun være helt enig med dig om at det går meget hurtigt lige nu..
  Alt blomstrer lige nu og noget når jeg næsten ikke at nyde..
  Men skønt at det nu er højsommer og alt strutter og er grønt :)
  Hilsen Karina

  SvarSlet
 2. Jeg synes også er alt er længere fremme i år end sidste år. Men vi havde jo også en varm påske og en varm pinse så det satte jo skub i en masse. Bare det så ikke bliver så hurtigt vinter i år. Vi vil jo gerne nyde det hele så længe som muligt..

  SvarSlet
 3. Min have er også flere uger forud i år. Nu er der også knopper i høstanemonerne så jeg igår.
  Jeg bliver da helt bekymret for hvad vi får i blomst efter 1. august.
  Men skal vi ikke bare beslutte at så starter tingene forfra :-) For vi skal have en lang sommer og et langt efterår og en mild vinter i år, synes jeg :-)
  Hilsen Hanne
  http://hanneihaven.blogspot.com

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...