fredag den 1. juli 2011

En dejlig køretur

Vi kører gerne en tur ud på øen og kigger lidt. Sidste år havde vi en ekseptionel smuk dag, hvor vi var nede og se Stevns. Det var sådan en dag hvor det var varmt, og vi tog badetøjet med og et par hjemmesmurte madder. Det smager bare godt når man spiser på et skønt udflugtsted.

Vi ville egentlig have været ved Bøgeskoven, hvor jeg er kommet siden jeg var helt lille. Nede i byen Gjorslev Traktørsted - er der en meget smuk picnicspot, men mere herom - en anden dag.

Her er nogle billeder fra dagen, hvor vi endte med at tage en frisk dukkert i det meget rene og dejlige badevand. Rødvig er en meget hyggeligt lille by. Helt klart et sted som vi vil besøge igen. Kig evt. her for mere information!2 kommentarer:

 1. Hej Eva!
  Det første foto: WAW, man skulle slet ikke tro det var i Danmark. Ligner noget nede fra f.eks. Italien - og så er det "bare" herhjemme i vores egen lille skønne andedam :0)
  Du har nu altså også en vis næse for motiver :0)
  Rigtig god weekend til dig og dine!
  Stort knus og kram

  SvarSlet
 2. Rødvig er en hyggelig lille by. Nede på havnen har man kunnet (måske man kan endnu) gå ind til fiskehandleren og bestille fisk, som de så tilbereder og du kan spise udenfor ved et bord. Det smagte supergodt, dengang jeg prøvede det.

  Forøvrigt sjovt når du skriver om Stevns, da det jo er det område jeg har boet i siden december :)

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...