søndag den 3. juli 2011

Kugle skør i bolden

Jeg er tosset med alt hvad der er kugleformet.... Jeg har plantet flere kugle acacie træer i haven. De fås i opstammet version - og er ikke så dyre. Sidste år satte jeg endnu et par af dem. De er nemme at have med at gøre, og jeg kan lide at klippe dem tilbage, - og når de så er sprunget ud og hænger som perfekte grønne kugler - på en smuk og grålig træstamme - der ser ud som om den har stået i haven i mindst 15 år...så bliver jeg glad i bolden. ;)

Jeg klipper mine ind i november/december. Det er gået meget godt - for flotte og runde er de. Det har også en anden fordel, - for når jeg formklipper dem så sent på året, er det nemmere at sætte julekæder op i træet. Træerne kostede 299 kr. pr. stk hos Bilka - når de er podet på en 180 cm høj stamme. Det er faktisk et god pris, for noget som hurtigt giver haven stemning og frodighed.

4 kommentarer:

 1. Det var et godt tip. Et flot træ, som ser ud af meget.

  SvarSlet
 2. Det ser supergodt ud. Kan se for mig, at det må se fantastisk ud med julelys i december :-)

  SvarSlet
 3. Det er et flot træ og ikke så dyrt. Det giver haven noget helt specielt at der er disse stedsegrønne former, især om vinteren. Kan godt forstå du er glad for dem.

  SvarSlet
 4. Hej Gitte
  Kugle akacie er desværre ikke stedsegrønt. Det ville ellers være pragtfuldt. Men det har alligevel former selv om det står med de afklippede grene. ;)

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...