mandag den 8. august 2011

Pollenfest og tobakspiber

Jeg er nødt til at vise brumbassefars pollenfest i min Rosenkatost. Han er da sød, han vælter rundt og hygger sig og har pollen - overalt. De store blade i baggrunden er min tobakspibe, som endelig i år har fået rigtig fat og er blevet kæmpestor. De andre år har jeg håbet at den ville vokse lidt mere, men i år har jeg måttet beskære den. Den har de smukkeste kæmpe grønne hjerteformede blade. Det er så dejligt med nogle flotte blade i haven og på det lidt triste hegn.5 kommentarer:

 1. Hvor er han sød :-)
  Ja, tobakspibeplanten tager godt ved i vækst, når den først har fået fat. Og den får nogle meget kraftige "stammer" over år. Vi klippede vores ned for lidt over et år siden og jeg skal da love for, at den er kommet efter det igen. Men det til trods, så holder jeg også meget af planten og leder længselsfuld efter de små særprægede, men smukke piber, når det er ved at være tid.

  SvarSlet
 2. Sjovt. Min nabo har en tobakspibeplante....der dækker et pænt stykke af plankeværket....på min side. Det klager jeg skam ikke over :D

  SvarSlet
 3. Hvor ER han nuttet! Der er altså et eller andet kramme og kysse-agtigt over en brumlebi. Og din Rosenkatost er skøn! JEG havde selv en vildt voksende Alm. Katost i mit staudebed. Det stod lidt umotiveret, men jeg lod den stå. Det har jeg ikke fortrudt! Stort set samme farve som din, blot større blade og "løsere" og større i væksten.

  Marianne
  DHH

  SvarSlet
 4. De er bare så hyggelige de brumbasser :o).
  Jeg regner stærkt med at komme til blogtræf, så det ville være skønt hvis vi kunne bytte planter.
  Annette

  SvarSlet
 5. Hvor er det et sødt billede af brumbassen. Man bliver helt varm indeni, når man ser et lille dyr som bare ser så lykkeligt ud :-)

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...