torsdag den 1. september 2011

Efterlysning: Kender du denne tulipan?

Jeg efterlyste den i foråret, men har stadig ikke fundet navnet på denne tulipan. Kender du den - ville jeg blive superglad for at høre hvad den hedder. Den er købt i Amsterdam. Og jeg vil så gerne have lidt flere af den. Den chancherer lidt i farven fra rødlig til rosa over i det lidt mere pink. Og striberne - er jo dem jeg - som altid - er mest vild med, samt den lidt frynsede kant.

5 kommentarer:

 1. Kan da godt forstå du må have flere af denne tulipan. Hvor den er smuk. Sikke farver. Nu vil jeg holde øje med din blog, for at se, om du får navnet. For den kunne jeg da også godt tænke mig at få fingre i!!

  SvarSlet
 2. Anonym9/02/2011

  Kære Eva
  Jeg er lige kommet hjem efter et smut i Bo-grønt midtfyn plantecenter, der mener jeg at jeg så denne flotte tulipan, som hedder tulipan parrot fantasy.
  Knus her fra det midtfynske Pia

  SvarSlet
 3. Super smuk tulipan. Håber du finder navnet på den så du kan få indkøbt lidt flere. Jeg tænkte på om det måske kunne være en mulighed at sende billedet til en forhandler, måske de kan genkende den.
  God weekend.
  Mange hilsner Anne-Mette

  SvarSlet
 4. What beautiful close up pictures for your flowers! Love the tulips. I always enjoy seeing what is happening on your side of the world. thanks for sharing, Laura

  SvarSlet
 5. Hej Eva

  Tak for hyggeligt besøg på min blog. :-)

  Det gav mig mulighed for at opdage din. Og mulighed for at se alle dine flotte billeder af din smukke have.

  Ha en flot uge!

  Hilsen

  Franciska :-)

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...