onsdag den 28. september 2011

Flotte gamle træer og lyng

Denne smukke gamle eg står i Rudolph Tegners statuepark i Nordsjælland, omgivet af lyng og bakker der putter sig om træet og skaber skønhed for øjet.


Har skrevet om stedet før. Men faldt lige over dette billede. De gamle træer har en speciel plads i mit hjerte. Man får helt lyst til at brede en plaid ud - og sætte sig ved det store træ med en god picnic.


Måske i næste weekend? Hvis jeg ellers kan blive færdig med at få alle de løg i jorden.
Min kære bror kom med to store pakker Black Hero og Black Parrot. Heldigt de passer ind i farveskemaet. Det bliver så flot til foråret. Bestanden af løg, vokser - som sædvanligt ind i efteråret, indtil jeg ikke kan komme i jorden længere.

Her er Black Parrot. Hvor er jeg dog bare heldig, at min kære brormand synes jeg havde fortjent at få tulipaner - direkte fra Holland.

2 kommentarer:

  1. Træer der får lov at vokse frit og blive gamle er bare smukke. Man ser dem typisk i parker, for i skoven står de for tæt. Jeg beundrer dem også altid :-)
    Lige min tulipanfarve.

    SvarSlet
  2. Meget smukt træ og smukke tulipaner. Jeg har lige hentet mine løg, så nu skal jeg også have rumpetten i vejret i morgen :)

    SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...