lørdag den 17. september 2011

Overdammen efter

Over dammen efter? Det rigtige svar er: Græs.

Du har vel været hos Overdam Planteskole i Hørsholm? Ellers vil jeg bare lige friste med lidt billeder, for det er jo weekend. Og lige nu er stedet nok en af Danmarks smukkeste planteskoler.
Jeg vil lade være med at forsøge at beskrive dette sted med ord. Billederne siger meget mere.

8 kommentarer:

 1. Flot ser det ud, på det første billed står en staude i baggrunden af græsserne - ved du hvilket navn den har? Synes den ser flot ud og tror godt den lige kunne passe i min have :)

  Mvh Sandra.

  SvarSlet
 2. Hej Sandra ... Det er hjortetrøst.
  Den findes i flere varianter. Alle smukke. ;)

  SvarSlet
 3. Åh ja - græsser er jeg (også) blevet vild med og jeg elsker min store bjørnegræs i forhaven...hm..kunne være jeg skulle huske at tage et billede af den, inden den bliver alt for vissen...

  God weekend til dig/jer.

  SvarSlet
 4. Hej søde Eva....tusind tak for dine hilsner og linket du gav forleden.....det er jeg glad for.......og ja måske man skulle tage "over dammen" igen og denne gang efter grønt - for min gud hvor ser det skønt ud og som du ved vil jeg meget gerne inspireres i den retning ;0)

  Tak
  Dorthe

  SvarSlet
 5. Hvordan i alverden har jeg kunne overse denne perle? Jeg kommer tit på Høsterkøb planteskole, der også ligger ved Hørsholm, men Overdammer har jeg først hørt om nu og mange tak for det Eva :-)

  Kh

  Gitte

  http://frafroetilblomst.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Det ser herligt ud, græsser er bare skønne og der er sket meget siden den klassiske høje elefantgræs fandt vej ind i vore haver.

  Dog har jeg fået lært at spørge om de er (virkelig) vinterhårdføre efter at ha' sagt farvel til rød lampepudsergræs og den ene pampasgræs der ikke klarede vinteren trods afdækning, - det er altså ærgeligt.

  SvarSlet
 7. Det ser fistende ud. sikkert godt, at der er langt til den planteskole, ellers kunne jeg godt gå amok i de græsser ;-)

  SvarSlet
 8. Jeg har skrevet dig på pileurtfrø listen :-)
  Du er også på min blogliste og jeg har tilmeldt mig din blog som fast læser.

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...