fredag den 16. september 2011

Pileurt - Lammeøre, sennep og gyldenris

Jeg elsker store frodige buketter fra marken og skoven. Det kan ses i stuen idag, for jeg har plukket denne gule sag. Gult er godt for øjnene. Vasen er mit fund fra Frankrig, som er designet, og kreeret af den fantastiske franske kunstner Fabienne Jouvin.

KLIK på nedenstående grønne link til flere gule fotos, mest af blomster! ;)
Yellow is a joy. Yellow is vibrance, sunshine, warmth, fun, happiness, warning, friendship, caution, slow, intelligence, cowardice, love , summer, lemons, Easter, autumn, electricity, hope, optimism, imagination, curiosity, surprise and thrill. Whats yellow to you?

3 kommentarer:

 1. Jeg er faktisk også blevet rigtigt glad for gul, både i boligindretningen, men også i haven... Førhen var jeg ikke særligt vil med gul i haven, men sidste år satte jeg en gul Golden Celebration rose, og så synes jeg faktisk det var fint.. Jeg har også Forskellige gule solhatte, og har et sted hvor jeg ved at gyldenris snarest skal plantes.. Tallerkensmækkerne er også fine i den gullige skala.. :)
  Go aften..

  KH Rakel.
  www.bareudeliv.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Smuk buket.
  Jeg har mange gule blomster i haven. De fleste kommer jo med blomst, når de andre planter er på retur.

  SvarSlet
 3. Å hvilken buket. Jeg er vild med gult i haven (og lidt i huset) og har faktisk været det i snart tre år. Før det var jeg måske knap så begejstret selvom jeg aldrig har hadet gult. Vasen er fantastisk. Nøj hvor ville jeg gerne eje sådan en..... (men jeg er i det hele taget altid gal med smukke vaser)

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...