mandag den 24. oktober 2011

Af hjertet tak


Om et øjeblik er det forbi.
Ikke livet, selvom det nogle gange kan føles sådan, men haveåret er på hæld.

Selv om jeg af og til går derude selv i januar og luger, hvis vejret er til det. Og nogle gange har lagt tulipaner i december,  og luget ukrudt til mine små hænder var helt blå af frost må jeg nok erkende at i år, vil jeg nyde indelivet også. Jeg synes det har været nogle dejlige 8 måneder i blogland, og er stolt, når jeg ser at der har været lidt over 20.000 læste indlæg. Det er dejligt at kunne give noget. Og jeg føler mig så priviligeret som modtager og læser når jeg glad trasker rundt i Blogland på alle de dejlige haveblogs.

Tak for dine besøg og kommentarer. Jeg har lært så meget på alle de skønne blogs, og kan jeg give bare et gran af den glæde som jeg får her i Blogland tilbage er det jo skønt. Uhhh ha, nu bliver hun sgu helt sentimental...Ja faktisk ;)>>I can haaardly waiiiiit! <<
Tilbage til armchair gardening. Har du nogle bøger du glæder dig specielt til i år? Eller har du en havebog du er særligt glad for - og som du læser igen og igen? Spændende spændende...
>>Dooo tell<<.

4 kommentarer:

 1. Søde Eva

  Man må gerne blive lidt sentimental - jeg har det i hvert fald på samme måde :-)

  Det bliver min første vinter i blogland, så jeg er lidt spændt på at se, om der også bliver noget at blogge om på denne årstid - nu får vi se :-)

  Ha' en dejlig dag - og tak for dit søde tilbud. Jeg blev så glad - har også sendt dig en mail.

  Knus Signe

  SvarSlet
 2. GRATTIS till 20.000 besök!! Inte att undra på, du har ju en väldigt spännande blogg!!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 3. Selv tak søde Eva, og du har ret man lære en masse her i blogland, det er en stor dejlig havebog.
  Annette

  SvarSlet
 4. Jeg har også været med i 8 mdr. i blogland. Det har været fantastisk og er helt uundværligt, man bliver faktisk lidt afhængig, eller skal vi sige meget ;-)

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...