torsdag den 20. oktober 2011

Har du fået lagt alle dine tulipaner?


Her ser du Rems Favourite og Shirley. Dem har jeg desværre ikke i år, men når jeg ser dette billede bliver jeg vist nødt til at køre en lille tur for at se om der er flere...

10 kommentarer:

 1. Det var vackra tulpaner! Läste faktiskt nyligen om den tulpan som det betalades skyhöga priser för under tulpanmanin i Holland på 16-hundratalet. Den var ganska lik dessa, fast lite mer röd, och hette 'Semper Augustus'. Det var första gången jag hörde namnet på denna omtalade tulpan. Men att skaffa den lär inte vara så lätt.

  Ha det gott!
  /Ruben

  PS
  Fin japansk trädgård det finns på Jylland, mången tack för länken.

  SvarSlet
 2. Hej, Eva, ja, jeg har lagt måske 300 tulipanløg i år og mangler de sidste 24, de gule apeldoorn. Jeg kan ikke li' gult, men de ville være fine ud mod vejen, hvor forbikørende kan se dem. De kommer vist år efter år.
  ellers er farveskalaen holdt i hvidt, rosa, lilla og pink. Noget pistaciegrøn Greenland er der også:)

  SvarSlet
 3. Søde Eva.....havde dem begge sidste år og købte flere i BILKA tidligere på ugen. 15 kr for den helt fantastiske REM´s og 10 kroner for den skønne Shirley......OFF you go girl ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 4. Har desværre ikke haft hverken tid eller økonomi til at tænke i forårsløg, pga efterårets husrenovering - men så kan jeg sidde her og glæde mig til, at nyde dine skønne billeder til foråret, er sikker på det bliver frodigt og flot.
  De stribede er jo som bekendt en af dine "svagheder" ;o) - så klart du må ud og opdrive de løg :o)

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare fantastisk flot den Tulipan.
  I foråret så jeg på en blog (husker desværre ikke hvilken) det flotteste tulipanbed, med gule, orange, lyserøde og lilla tulipaner blandet imellem hinanden. Sådan et bed må jeg bare eje, så jeg lånte billedet og lagde det på mit skrivebord, så jeg hver gang jeg loggede på computeren blev mindet om, at jeg skulle huske at købe løg i de nævnte farver. De er nu lagt ude i forhaven så både jeg og vores naboer kan få glæde af dem til foråret. Glæder mig helt vildt :-D Også har jeg købt en Claus Dalby kasse med 100 løg i Creme/hvide farver om til mit surbundsbed, og 150 krokusløg for at der også kan komme nogle farver derom.
  Så jeg glæder mig helt vild til foråret.
  Efterårs hilsner fra Marianne i Hvam.

  SvarSlet
 6. Hvor er de smukke, kan godt forstå du må ud og finde dem. Jeg har ikke fået købt tulipaner i år, så måske jeg skulle smutte en tur i Bilka.
  Annette

  SvarSlet
 7. Det forstår jeg godt Eva, jeg er ikke vild med de to farvet MEN ... lige denne kombination ser jo fantastisk ud!
  Jeg har lagt forårsløg - Tulipaner, anemone, krokus og to slags allium. Det er dog kun i et bed foreløbig for jeg vil gene være færdig med bedet inden jeg lægger løg.
  Rigtig god fredag K. Gro

  SvarSlet
 8. Hvor er de smukke :-)
  Jeg har lagt ca. halvdelen af mine løg, så jeg har løg-indkøbs-stop indtil de sidste er i jorden.
  Det indfører jeg hvert år ved denne tid, for ellers får jeg dem ikke lagt. Det er jo sjovere at købe og drømme, end at lægge :-D

  SvarSlet
 9. Jeg kender ikke Rems Favourite, men den ser skøn ud. Jeg mangler stadig at lægge halvdelen af mine tulipaner, men håber det bliver her i weekenden, hvor de jo lover dejligt vejr.

  SvarSlet
 10. Tak for dejlig inspiration - har netop lagt løg i haven i dag.

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...