mandag den 21. november 2011

En sand perle på Sjælland

Nu hvor haverne sover, er der mange andre smukke steder, man kan besøge og få lige så storslåede oplevelser. Det er faktisk noget, som vi i vores familie prøver at prioritere - så vi få nogle af de der - helt ind under huden oplevelser, der bare sætter sig på nethinden.

Jeg personligt er af den overbevisning at lærer man sine børn at sætte pris på naturen, og smukke ting, - får de et rigere liv, da der ikke skal meget til at se skønhed - hvis man opsøger den. Og det gør vi så. Jeg kan heller ikke lade være.

Vi kører tit bare ud - uden at vide hvor vi skal hen. Det er ren eventyrlyst der driver os. Skønt at bare køre, og føle friheden. Det kan jeg kun anbefale jer søde medbloggere. Det er samtidig en vitaminindsprøjtning, og måske er de næste måneder ikke så ophidsende rent vejrmæssigt, men der er stadig vidunderlige oplevelser, der venter dig, som vil det.

Stevns Klint blev dannet for over 65 millioner år siden af kalk og kridt, klinten er 12-20 km lang og, helt op til 41 meter høj. Det er en storslået oplevelse at se, og jeg kan kun anbefale at man besøger flere steder langs klinten, - og ikke kun Højerup Kirke. Disse billeder er taget ved Boeslunde, lige nord for Rødvig. På nær det af Stevns fyret.

Tag af sted. Tag picnic kurven og det varme tøj, og tag ud og oplev det. Har jeg vækket din nysgerrighed, så kig her - for mere information


11 kommentarer:

 1. Keep it coming! - alle de gode turforslag. Vi er nemlig ikke så gode til bare at køre ud i det blå, men kører helst med et mål for øje. Der er så mange smukke steder i Danmark og det er netop en af de bedste vitaminindsprøjtninger at tage på tur. Hvad blev der egentlig af det sammenklaplige autobord og kassen til smørrebrød. Det må da genindføres :-)- naturligvis også i cykeludgave :-)

  Ha´en god aften
  Birgitte

  SvarSlet
 2. God idé at opfordre til at komme ud i naturen. Min lille familie gjorde det også, da jeg havde små børn, de elskede det, for så havde vi tid til dem.
  Jeg husker i øvrigt også det sammenklaplige autobord og kassen med smørrebrød, det var rigtig hyggeligt med sådan en endagstur. Mere blev det ikke til, mine forældre havde landbrug.

  SvarSlet
 3. Forstår fuldt ud jeres glæde ved at køre ud i landet og se på vores smukke og alsidige natur :-))

  Vi holder også meget af at køre kortere eller længere ture. Har man øjnene åbne møder man altid et eller andet, der er spændende eller smukt. Det er ikke altid de store vilde ting der skal til :-)

  Det er også en dejlig nærværende måde at være sammen på som familie :-))

  SvarSlet
 4. Fantastiske billeder - igen. Jeg har ikke været ved Stevns Klint siden barndommen - og det er ved Gud lang tid siden:)
  Tak for endnu et turforslag.

  SvarSlet
 5. Tak for dit spændende indlæg :-)
  Der er så smukt på Stevn Klint. Jeg var der på kursus for nogle år siden og nød at gå tur der.
  Jeg har et par 'halvstore' sten i haven som minde derfra :-)

  SvarSlet
 6. Super flotte og dramatiske billeder fra et smukt sted. Jeg har også besøgt klinten flere gange med picnickurven ;-)

  SvarSlet
 7. Tak for skønne billeder, nu fik jeg i hvert fald helt lyst til en tur ud i det blå. Vi kører også tit bare afsted og nu skal jeg da næste gang have kamara med, så jeg kan bidrage med ideer. Ha´ en god dag derude :)

  SvarSlet
 8. temmelig gode billeder du har fået taget og tak fordi du delte dem med os :)

  SvarSlet
 9. Hej Eva
  Hvor er det nogle smukke billeder du har taget.
  De bedste hilsener
  Kirsten Miran

  SvarSlet
 10. Hvor er de billeder dog flotte. Sådan har jeg aldrig set det før.

  Jeg har nu heller aldrig været der selv men har selvfølgelig set billeder der fra.

  Jeg tror, at du har ret i, at man kan lære sine børn at holde af naturen - men det gøres ikke hjemme foran en skærm.

  SvarSlet
 11. Hvor er det skønt at man nu ikke blot kan komme på visit i andres haver, men sandelig også rundt på ture - tak for det. Har aldrig været på Stevns Klint, men dejlige billeder derfra.

  Du har ret - man burde oftere køre sig en tur også selvom der ikke længere er børn at tage med.

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...