Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Skønne billeder Eva - tak for dem :-)
SvarSletKnus Signe
Tre smukke billeder. Dejlig blå himmel.
SvarSletJeg kan i sær godt li` dit første billede. Det ser rigtig hyggeligt ud.
Tak for kigget.
Skønne, skønne billeder. Efteråret er så fantastisk smukt i øjebliket og det er med at nyde det for lige om lidt er det slut. Hav en dejlig fredag.
SvarSletSmukke billeder fra en skøn plet på Sjælland :)
SvarSletEnastående vackert! Tänk att ha en sådan vacker park i närheten! Du är ju en väldigt duktig fotograf också!!! Du vet hur man skall fånga ett motiv.
SvarSletHa det gott!
/Ruben
Hmmm, det kunne være vi skulle tage Strandvejen hjem på søndag. Hvis haven er klar til, at vi kører, mens det er lyst. Der ser helt vidunderligt dejligt ud.
SvarSletHa´en god weekend
Birgitte
Wauw - hvor er de smukke de træer....og vidste man ikke bedre, kunne man forveksle træerne på det nederste billede med lysegrønne forårsblade.
SvarSletGod weekend Eva
PS tak for din mail - du er altså herlig ;o)
Rigtig smukke billeder...:-)
SvarSlethej fra Lisbeth
....nu får man jo helt lyst til en søndagstur i skoven ;0)
SvarSletKnus Dorthe
Meget meget meget smukke billeder:)
SvarSlet