mandag den 7. november 2011

Gruppepres - Se min grimme have

Jeg føler et stærkt gruppepres lige nu... Vis det værste fra din have....hmmm. Det skulle jeg da lige tygge på et par dage... Men hvad søren... Here goes, - faktisk en lettelse at vise noget af grimheden frem - for ingen er jo perfekt. Vi har alle vores rodehjørner.

Haven lige nu er ikke så eyesore som den har været. Det mest rodede lige nu er mine potter med løg som står langs muren under halvtaget. Jeg har arvet min mors smid-ud gen, (specielt efter jeg var på *Feng Shui kursus hos Ranvita* og det er ikke mange ting - der får lov at stå ret længe. Så er de kørt væk. Til gengæld kan jeg godt finde på at slæbe andres skrald hjem. Jeg ved snart ikke hvad der er værst?

Fx. De grønne trækasser på billedet her... Sådan nogle RIGTIG gamle nogle lå til udsmidning. Træet fejler intet og de er malet med limfarve. Det kunne jeg altså ikke stå for. 


Så er der bordet.....og fliserne jeg havde i overskud, som jeg ikke nåede at lægge, havde jeg blot Signes evner udi stilægning. ;) OG JEG VIL IKKE HØRE OM SKVALDERKÅLEN...jo DEN ER DESVÆRRE OGSÅ I HAVEN - ÆV!!
Og det sorte jernbord... eller resterne af det...Jeg har tænkt mig at det skal renoveres - og måske have en rund glasplade. Det kom med en pileflet bordplade, som har set bedre dage. Når jeg er færdig med det tror jeg nu nok det kan blive pænt.


Iøvrigt har jeg købt maling til at male min trillebør, hvad synes I irgrøn eller syrenfarvet? Eller måske begge dele? Håndtag i grøn og selve børen i syren?

Mine sorte havestole - var også et skaldefund. Dem ♥ jeg.

Og så var der jo lænestolen i Rattan, som lige var smidt ud da sønnen skulle til spejder. Den kom også med hjem. Den faldt jeg for lige på stedet da jeg så den. 

10 kommentarer:

 1. Hvis det er sådan du roder, så må du sørme godt komme og rode lidt hos mig :-)
  Jeg tror i øvrigt godt, der kunne blive en lille sending skvalderkåls-bekæmpende storkenæb tilovers, hvis du mailer mig din adresse ;-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 2. Kære Eva,
  Nu har jeg jo set din smukke have IRL, og jeg bemærkede overhovedet ingen eyesores. Jeg tror det er noget du har lavet til lejligheden :0). Pænt "rod" du har.

  SvarSlet
 3. Hej Signe
  Det er grænseoverskridende handling vi er ude i her. Jeg roder, men netop i denne weekend fik jeg lagt løg færdigt og luget. Og jo det roder i Annekset, men det skal jeg nok tage billeder af og vise imorgen. Jeg prøver at mande mig op til at tage billeder af grimheden i dagslys. ;)

  Jeg vil sende min adresse til dig.
  Tak søde Signe. En bliver jo hurtigt til flere, og de vil blive stærkt værdsat, kan du tro.

  SvarSlet
 4. Kære Eva du roder da ganske bedårende, og dine skraldefund er de rene guldskatte, dem ville jeg gerne eje.
  Glæder mig til at se dit "rod" i Annekset:o)
  Knus
  Annette

  SvarSlet
 5. Det er det smukkeste 'rod' jeg længe har set :-) God ide at male trillebøren, glæder mig til at se resultatet.

  SvarSlet
 6. Vær du glad for at du i det mindste har et 'smide-ud'-gen. Jeg har et 'kan-ikke-så-godt-smide-ud'-gen, OG jeg slæber også andres skrald med hjem :-)
  Så jeg kan godt love dig, at her kan blive trangt hvis jeg ikke passer på :-D
  Jeg synes at dit rod er af den hyggelige slags. Har du sat laurbærkirsebærgrene i krukkerne som pynt? For hvis du har, er det da en super idé, som jeg vil hugge lige på stedet.
  Og en syren-farvet trillebør lyder helt bedårende. Den må du love at vise på bloggen engang :-)

  SvarSlet
 7. Efter at have læst dit indlæg to gange, så synes jeg faktisk stadig at hovedindtrykket er "hyggeligt".

  Hvad siger du til "hyggeligt rod" - tag den....:)

  SvarSlet
 8. Ja, det er ret grænseoverskridende - det er jo netop det, der er det sjove ved det :-)

  Vi mennesker er altså nogle gange nogle sjove størelser. Noget af det, vi allesammen har til fælles er også nogle gange det, vi prøver mest ihærdigt at skjule for andre - som f.eks. at prutte. Vi gør det allesammen, men der er helst ikke nogen, der må tro, at vi er sådan nogen, der gør det. En alien kunne sikkert finde meget underholdning i at observere vores små pudsigheder. Og det kan faktisk også være ret sjovt for os selv - f.eks. med sådan en grimheds-konkurrence her i vores skønhedssøgende haveblogland :-)

  Og jeg ser med spænding frem til billederne fra annekset - du kan godt, jeg tror på dig ;-)

  Stort knus fra Signe

  SvarSlet
 9. Smukt rod vil jeg sige..:-)
  Nå er det min datter der tager billeder her i huset, så tror ikke jeg kan overtale hende til at vise vores rod.;-)
  Vi er også mit i et renoverings projekt, så der står et helt gammelt køkken udenfor.
  Håber at vi kan nå at få fyldt en container inden sneen kommer.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 10. Må stemme i med de andre, dit rod er altså ganske kønt, Eva.
  Smukke farver du har tænkt til trillebøren - god idé, så er den da lidt mere charmerende at have parkeret i haven under brug.
  Kh Helle

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...