søndag den 11. december 2011

Årets nye julepynt

Hvert år køber jeg lidt nyt julepynt, - ikke i store mængder, for jeg kan godt lide at have forskellige ting på træet, - og er ikke til det store konceptuelle jylepyntede træ. Ens julepynt på et træ minder mig for meget om den kommercielle jul, og butikkernes pyntning med 30 ens kugler.

I år faldt valget, - som det ofte har gjort - på glaspynt i den mindre dyre ende af skalaen. Det er nok også fordi jeg kvier mig ved at betale 80 og 90 kroner for glaspynt - som købes i de finere butikker inde i byen.

Gennem årene har jeg fundet mange søde ting, - og i år var det disse to ting, en lille turkis blomst til ca. 4 kr. og den lilla halvkugle med glitter til ca 7 kr.

Har du købt nogle fine nye ting til træet i år? Dooo tell ;)

12 kommentarer:

 1. Sødt billede af fin julepynt. Nyindkøbene hos mig i år begrænser sig til 3 kobber/brune glaskugler, som jeg faldt over på september-udsalg...

  SvarSlet
 2. Fint billede af dit nye julepynt.
  Jeg har slet ikke købt noget nyt. Juletræet bliver pyntet med gammel julepynt fra 60 erne. Dog med enkelte nye kugler.

  SvarSlet
 3. Ja jeg har også mest gammelt julepynt, og har netop en der minder meget om din lilla kugle. Den er nok fra 50erne.
  Jeg synes nu også julepynt er frygteligt dyrt, det kan jeg sagtens leve uden. Så hellere gemme pengene til planter :o)

  SvarSlet
 4. Thumbs up - til at vi hellere skal gemme pengene til planter.

  Jeg ved bare at jeg ønsker mig - klematis i alle mulige afskygninger og alle hjørner af haven til næste år.
  Så må jeg hellere holde lidt igen med indkøbene. Vi holder også jul for hele familien. (på nær svoger, der er emigreret til USA hvor han fandt sin guldklump.)

  SvarSlet
 5. De er fine dine nyerhvervelser, jeg har ikke købt noget til træet, men købte de skønneste brune koglelys til bordet forleden - jeg nænner ikke at tænde dem.

  SvarSlet
 6. Hos mig er det heller ikke blevet til nyt julepynt i år - endnu. Jeg tror og håber på at jeg kan styre mig, men egentlig trænger jeg til lidt nyt til træet. Tror det må blive til næste år - der kommer jo heldigvis endnu mange jul'er.
  Dine kugler er skønne :)

  SvarSlet
 7. To fine kugler.

  Jeg gør lige som du og køber en lille smule nyt julepynt hvert år for på den måde bliver juletræet en historiefortælling med mange forskellige ting og sådan kan jeg bedst lide det.

  SvarSlet
 8. Jeg købte nyt i fjor, lilla silkehjerter fra Sui-Sui og tykke ballerinaer til mine lærkegrene, de skal på i år også...:-)

  Vi har selv og har arvet så meget julepynt at vi har delt ud til den yngre generation som har taget imod med glæde...:-)
  Så nu kan mine oldebørn glæde sig over pynt fra deres mormor var barn.
  Hold da op hvor lyder det som man er en oldsag..:-)

  Har sat dit smukke giveaway billede på min blog og den lyser hele bloggen op..:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 9. Fint julepynt, jeg har ikke købt noget i år, da jeg ikke skal holde jul, men det er da en godt ide at købe lidt lækkert julepynt når man falder over dem til rimelige priser.
  Knus
  Annette

  SvarSlet
 10. Smukke sager Eva........her er der ikke købt nyt til træet - istedet har ungerne været ved at filte små fluesvampe......og de er blevet rigtig søde ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 11. Jeg fandt en æske glaskugler med glimmermønster a la min barndom i 60´erne i en genbrugsbutik, som jeg straks investerede i. Prisen ukendt, men samlet set lagde jeg ikke det vilde beløb :-). Nu har jeg temmelig mange glaskugler men ikke plads til et juletræ, så det må blive grene igen i år. Hvis de går i vejret kan der sagtens blive plads :-)

  Ha´en god aften
  Birgitte

  SvarSlet
 12. Smukt julepynt - det ligner næsten det gamle :-)

  Jeg har igen, igen købt nyt (gammelt julepynt) - kan ikke lade være. Er vild med gammelt julepynt (har også julebloggen Min Gamle Jul).

  Jeg kan se, at jeg er tilføjet din blogliste - tusind tak ;-) Jeg tilføjer straks din.

  Kh. Marlene

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...