onsdag den 14. december 2011

Jeg ♥ franske anemoner

Så er det sagt. Julens smukkeste blomst i mine øjne den franske anemone . Lige nu kan du - hvis du bor i nærheden af en god blomsterhandler, være heldig at de sælger bundter af den i alskens smukke farver. Blomsten selv ser er som ligner det blødeste velour. Det er en meget udsøgt blomst, med en skønhed, man dårligt kan holde op med at kigge på.

Jeg ville ønske, at der var flere steder, de blev solgt, og ikke til 10 kroner blomsten. Det er en blomst, som jeg 100 gange hellere så end roser i alle farver lige nu. Roser er da flotte, herregud, men det jeg sukker efter - specielt her om vinteren er FRANSKE ANEMONER, HYACINTER, TULIPANER OG AZALEA. Lige nu sælger Netto dejlige hyacinter til blot 7 kr. Det er fint, og det er da også med til at få en igennem vinteren. Hyacinter er nærmest fast inventar i vores stue, når de dukker op i efteråret.


7 kommentarer:

 1. Ja franske anemoner er skønne. I milde vintre har jeg været heldig at have dem i blomst i min have.
  Hyacinter tager jeg ikke indendøre, de er for skrappe i duften til en allergisk mand.

  SvarSlet
 2. Vilken helt fantastisk bild!!! Och underbar färg!!!! Jag älskar också anemoner. De är så hållbara i buketter också. Köpte precis en bukett med ljuva anemoner. Älskar också ranunklar på samma sätt som anemnoner. Riktiga hjärteblommor...

  Kram, kram
  Charlotte

  SvarSlet
 3. Du har ret.

  De er på mange måder meget mere exclusive end roser, som nogle gange kan virke alt for kunstige på denne tid.

  SvarSlet
 4. Jeg elsker også Franske anemoner <3
  Håber jeg selv får nogle i haven næste år. Nu må vi se om de overhovedet kommer op.
  Hyacinther er jeg også bare SÅÅÅ vild med, specielt fordi de dufter himmelsk, men vi kan desværre ikke have dem inde i huset for min kæreste får hovedpine af duften :-/ øv. (Men han har været så sød, at forære mig Hyacinthløg i min julesok, fordi han ved jeg er så vild med dem. Til at sætte i haven altså)
  Det kunne være jeg skulle kigge efter buketter med Franske anemoner, de er smukke og har ikke nogen skrap duft, der kan genere nogen.
  Men det er sjovt som man forbinder nogle blomster, med en bestemt årstid/højtid. Der er bare nogle som virker helt forkerte.
  Ha´en god dag.
  Julenissehilsner fra Marianne i Hvam.

  SvarSlet
 5. Åhhh altså hvor er den smuk!!!
  Jeg kan simpelhen ikke huske om blomsten er giftig? for min kat har det med at spise blomster bladene ;-)K.h Gro

  SvarSlet
 6. Jo, den er smuk den franske anemone. Jeg er også vild med den. Det er dejligt, at man kan købe nogle blomster til jul. Jeg køber hyacinter. Jeg elsker duften af dem!

  SvarSlet
 7. Kære Gro
  Jeg ved ikke om den er giftig. Desværre, har du prøvet at søge på poisonous+anemone?

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...