mandag den 26. december 2011

Toplækkert havegrej i julegave

Jeg fik denne bronze planteske af mine nærmeste i julegave. Og den er da bare skøn. Jeg glæder mig til det bliver forår, og jeg skal bruge den, - og jeg lover dig, - den skal nok blive passet og plejet. Jeg faldt for den hos Paradehuset, der udover denne, - har en hel serie smukt havegrej i bronze. Det siges, udover at det er smukt, også at afgive mineraler til jorden og ad denne vej forbedrer din jord. Læs evt mere om de smukke redskaber her hos Paradehuset.


Her kan du se noget af udvalget hos Paradehuset, som har eneret på produktet i Danmark:

Jeg har nu brugt mit mælkebøttejern i 10 år, til lugning, og plantning. Det var måske også på tide at optimere lidt? Faktisk fik jeg udover planteskeen øverst i indlægget også et samletsæt med letvægtsredskaber, dog af et helt andet mærke og i plastic og aluminium, med sneskovl til alm skovling, til bilen og diversne håndredskaber til kultivering og lugning og klipning, - så nu kan foråret bare komme an. :)

11 kommentarer:

 1. Hvor ser den skøn ud og hvis man ikke skulle have luksusting i julegave, hvornår skulle man så :-) Jeg tror da, at jeg ville have det lidt svært første gang jeg skulle bruge den - den ser så fin ud :-)

  Foreløbig har vi jo en grøn vinter og mon vi tør håbe på, at vi går direkte herfra til forår. Det ville være skønt, hvis vi i år kunne komme lidt tidligere i haven set ift. til sidste år.

  SvarSlet
 2. Den ser godt nok lækker ud, Eva :-)
  Jeg har en der bøjer, så den skal rettes ud hele tiden, så sådan en top-smart en som din tror jeg da godt, jeg kunne ønske mig til næste år.

  Jeg glæder mig meget til de fine spirebakker - det bliver jo en sand fornøjelse at skulle igang med såningen. Jeg er en del hjemme her mellem jul og nytår, så vi kan sagtens finde ud af noget en af dagene.

  Glædelig bagjul!
  Knus Signe

  SvarSlet
 3. WAUW - den ser rigtig god ud og så er den jo også helt temmelig lækker at se på.
  Jeg tror du kommer til at rengøre den rigtig meget i løbet af foråret - man nænner jo ikke at den skal ligge beskidt hen.
  Glædelig bagjul herfra også :o)
  Kh Helle

  SvarSlet
 4. Oh, hvor er den smuk, jeg tror at jeg ville hænge den på væggen i mit "orangeri" - og så bare bruge den gamle Fiskars i haven, hi

  SvarSlet
 5. Et stort tillykke med den flotte gave. Du kommer sikkert tilat bruge den flittigt. Jeg tror også jeg ville have svært ved at bruge den første gang, men du holder den sikkert pænt ren!

  SvarSlet
 6. Ja den er godt nok flot! Men at jorden bliver forbedret af at bruge den, er da forunderligt! Det har jeg ikke hørt om før...men men i dette blogland lærer man hele tiden nyt. Så hvorfor ikke? Tillykke med den.

  SvarSlet
 7. Tillykke! Den ser superlækker ud og jeg kunne ønske mig en Mira (den lange smalle) - tænker på om værktøjet er tungt? De flotte engelske haveredskaber der blev moderne for nogle år siden er ret tunge og no-go for mine gigtplagede håndled. Den bliver nok endnu flottere med lidt patina, men rengøring af haveredskaber er faktisk en dyd og forlænger holdbarheden så det er ikke noget dumt forsæt du har;)

  SvarSlet
 8. Den er da så smuk, at det bliver svært at stikke den i jorden den første gang, men helt sikkert også en glæde.

  Ha´en god aften
  Birgitte

  SvarSlet
 9. Super lækkert... godt jeg snart har fødselsdag :-)

  Glædelig bagjul

  Kh

  Gitte H

  SvarSlet
 10. Hvor er det en lækker gave du har fået dig der.
  Jeg tror nu heller ikke at jeg ville nænne at bruge den. Det er lidt fjollet, så jeg håber at du kan nænne det :-)
  Glædelig bagjul.

  SvarSlet
 11. Wow, hvor ER du heldig. Jeg fulgte dit link og må sige, at det ser savlende godt ud. Jeg tvivler nu også på jordforbedringsdelen, men superlækkert ser det ud. Jeg kunne godt få flere af tingene op under neglene.

  Lisbeth der står vægt på linket, som Eva har sat ind :-)

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...