lørdag den 14. januar 2012

Birdie Nam nam

Jeg har en vandhane, som jeg er rigtig glad for. Jeg bliver bare glad af at kigge på den. Da vi overtog huset og jeg fik installeret udendørshane, - kiggede vvs-manden måbende på mig, da jeg stolt viste ham min pip-hane.

I mine øjne, er den nemlig - ren Birdie Nam nam - og jeg havde glædet mig meget til at få udendørshane. Det holder ikke at rende ud og ind med vandkanden, når man har så mange potter og nye ting der skal plantes, og passes.

Så op kom Pip-hans. Og jeg har ikke fortrudt det et eneste sekund. VVS-guruen sagde faktisk også at han kunne installere en "meget mere holdbar og stilren løsning" - "for han ville gerne lige advare mod den slags haner" og straks så jeg en chromefarvet hane - for mit indre øje, a la den jeg havde i mit gamle hus. Og den var hverken køn eller holdbar.

Idag er jeg glad for at jeg ikke lod mig overtale. Og glad for at der fandtes et sted, hvor man kan købe sådanne ting, som måske ikke liiiige appelerer til VVS-manden, men - til havenørden, [læs: Mig] er den lige i skabet.

Da min søde mand så hvad jeg har skrevet sagde han, - det var et godt citat:
Beauty lies in the eyes of the Beerholder! ;)

10 kommentarer:

 1. Det er herligt at være lidt nørdet. Jeg synes, din vandhane er rigtig flot. Jeg kan godt forstå, at du er glad for den!

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare fin!
  Godt at vvs-manden, ikke lod dig lokke:-)

  Plantebyttebloggen er oppe, håber at du vil være med.

  SvarSlet
 3. Helt solgt. Hvor er den skøn. Godt du blev ved din beslutning. Og det gør altså ikke noget med lidt "spræl" engang imellem.

  Mange hilsner

  SvarSlet
 4. Jeg holder også på dit valg af hane. Den er da noget kønnere end de kedelige der plejer, at hænge på diverse husmure, inc. min egen :-(
  Din hane ER ren Birdie nam nam :-D
  Ha´en rigtig god lørdag.
  Havehilsner fra Marianne.

  SvarSlet
 5. Hvor er den skøn altså........ ja så må vvs manden godt pakke sine kedelige frostsikre vandhaner sammen ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 6. Den er meget sød din fuglehane. Ja, sjovt nok er min bror VVS'er og han købte en meget smuk messinghane i en antikbutik i Italien til min mand i fødselsdagsgave. Så du må ikke slå alle VVS'er under en kam. Den er udformet som en hund og opsætningen følger med som gave. Den kommer op til foråret, så kommer der et billede.

  SvarSlet
 7. Ihh hvor er den fin Eva. Jeg er på jagt efter noget lignende da vores udendørshane sidder lige ved hoveddøren. Det er sådan en rigtig grim plastik hane og det holder bare slet ikke.

  Har du mon et link?

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 8. Så sandt, så sandt og lige der skal man ikke lytte til en praktisk VVS mand :-)

  Ha´en god aften
  Birgitte

  SvarSlet
 9. Hvor er den skøn din vandhane,passer perfekt, da vand jo ikke bare er vand. :o) hilsen Heidi

  SvarSlet
 10. Den "gode" VVS-mand har desværre lidt ret. Det er vist noget med at de ikke er godkendt (kan ikke rigtig huske hvorfor) - men det tager vi havenørder os altså ikke af - beauty first! :)))

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...