lørdag den 21. januar 2012

En af mine mest raffinerede sammensætningerJeg har en svaghed for synet af min Multiblue klematis og den hvide Festiva Maxima pæon. De klæder hinanden, - klematisen står for det vilde, klatrende - lidt drengede. Og Maxima - for det lette lyse hvide uskyldige og jordbundne på dette billede. :)

Måske er det det røde i Festiva Maxima, der gør den lidt mere raffineret i udtrykket. Ligesom i det virkelige liv, kan perfektion godt blive lidt forudsigeligt. Jeg tror de røde farver på kronbladene er med til at spice den lidt op. Hvad synes du?
Den hvide blomst er først lidt mere hvid, men falmer til det cremefarvede. Den har stærke stilke, og sætter mange blomster. Løvet er glinsende grønt og holder sig pænt hele sommeren.

9 kommentarer:

 1. De klæder hinanden på en meget raffineret måde, godt tænkt.

  SvarSlet
 2. Hej Eva
  Endelig lykkedes det.......jeg har ikke kunnet se din blog i.....ja måske en uges tid.
  Når jeg klikket på dig i min bloggroll dukkede du bare op med et bart/hvidt skræmbillede - øv.
  Forleden kunne jeg så endelig SE din blog.......men ikke komme til at kommentere......altså hvor frustrerende.

  Men nu lader det hele til at "spille" igen.......og jeg har nydt dine indlæg :o)

  Kh Helle

  SvarSlet
 3. Hej. Det ser bare rigtig godt ud. Den pæon er helt fantastisk! Jo, jeg synes, den er lidt spicy!

  SvarSlet
 4. Flot sammensætning, og festiva Maxima kan jeg vældig godt lide, ikke mindst for den fine røde farve på kronbladene. Jeg mener også, at jeg har den pæon.

  SvarSlet
 5. Vilka otroligt läckra blommor, och vad bra de passar ihop! Jag lägger båda sorterna på min "vill ha lista"! Tack!Hoppas det är ok att jag länkar dig. Jag har en inspirationssida för minnets skull på min blogg.

  Ha det bäst!

  SvarSlet
 6. Det ser dejligt ud :-) Længes helt vildt efter sol, sommer og skønne blomster, når jeg ser billedet hvor clematisen klatrer op i træet med sine fine blomster.

  SvarSlet
 7. Hvor er den bare skøn den Multi Blue klematis. Jeg plantede en sådan sidste sommer og glæder mig allerede, hvis den bliver lige så flot som din.
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
 8. Hej Eva,
  Herlige billeder og sikke blomster. Det er smukt og blomsternes storhed klæder hinanden. Hver især et af naturens vidundere. Blomstens form og væld af blade findes ikke lige. Har desværre ikke selv Maxima pæonen - måske den skal med i samlingen.
  God søndag til dig.

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...