En stjerne i min have

Jeg elsker min astrantia. Det er en hårdfør staude, som jeg bare altid kan regne med. Den er smuk, og når den blomstrer elsker jeg at kigge helt ned i hovedet på den. Den har de mest fantastiske støvdragere, - måske er det derfor den er så populær hos sommerfuglene.


Kommentarer

  1. Enig - Astrantia er skøn. Jeg har en enkelt plante i hvid/grøn og en mørk rød og jeg vil prøve at få dem frøformeret, så de kan "gentages" hen over bedene.
    Åhh - sommerdrømme :o)

    SvarSlet
  2. Det er også en af de stauder jeg synes hører til i min have :-)

    SvarSlet
  3. Hvor er den dog smuk.
    Jeg har den ikke. Skulle måske få fat på en, når den nu er hårdfør, for de hårdføre planter har jeg bedst held med.
    Tak for kigget.

    SvarSlet
  4. Astrantia er så skøn... Meget underspillet charme - lidt undseelig, så bedst i lidt større grupper, synes jeg. En enkelt plante forsvinder let. Utrolig dejlig med roser.
    God søndag
    Marie-Louise

    SvarSlet
  5. Kære Eva
    Jeg var da i haven en hel time i går eftermiddags - og ville gerne være blevet længere derude, hvis ikke den helvedesild, jeg har et udbrud af for tiden, satte en stopper for løjerne: lidt omplantning af nogle roser i potter og et par kamelliaer, jeg har i pleje i orangeriet, men som skranter lidt samt oprydning igen igen igen.
    Happy Winter Gardening
    Jytte
    www.danishknitdesign.com

    SvarSlet
  6. Wow hvor er den smuk :-D
    Havehilsner fra Marianne.

    SvarSlet
  7. Den er jeg også glad for, men at den er hårdfør er jeg ikke enig i. Ihvertfald ikke i min have. De forsvinder efter et par år. Nu har jeg igen købt dem her i efteråret, og håber på held i sprøjten. Måske er min jord for fuldfed? Men jeg giver ikke op, for skøn det er den.

    SvarSlet
  8. Den er dejlig den blomst og sikke et godt billede!

    SvarSlet
  9. Astrantia er helt vildt skønne, jeg har haft en lys i haven i mange år og i eftertåret købt to mørke, som jeg har plantet sammen med et par roser, så dem glæder jeg mig til at se til sommer.

    Flot-flot billede, du har taget :)

    knus Ulla

    SvarSlet
  10. Kære Eva. Også en af mine yndlinge. Den kræver så lidt og blomstrer så meget. Og igen hvis man skærer ned efter 1. blomstring.

    Og fås så tilmeld i flere farver.

    Og mine er meget hårdføre, skal endda "passe" på ikke og få dem i hele haven. Men det gør ikke noget. Holder utrolig meget af den.

    Mange hilsner
    Lise Lotte

    SvarSlet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære opslag fra denne blog

Det smukkeste træ i haven...lige nu

Anne Just's vidunderlige
kringle fra kaffehuset

Espalier - i den naturlige stil.