mandag den 30. januar 2012

Et lys i mørket

Kender du det når en enkelt blomst kan lyse et helt rum op? Sådan har jeg det med tulipaner. Der behøver ikke være en favnfuld, selvom det er den rene luksus. Nej et par stykker i mindre vaser er også fantastisk. Jeg har lige nu et par tulipaner stående. Det er vi sikkert mange der har, - for på denne tid - kan de jo noget ganske særligt. De kan minde os om at foråret er lige om hjørnet. Det er da ikke så tosset.


5 kommentarer:

 1. Kære Eva. Flot flot billede. Det ender da med, at jeg bliver helt tosset med tulipaner. Kan rigtig godt lide dem, men de har nok ikke være helt fremme i forreste linje. På din "opfordring" købte jeg løg af den skønne lyserøde tulipan, du så godt kan lide. Så nu venter jeg også spændt på foråret :)

  Ha´ en rigtig god dag.

  Mange hilsner herfra
  Lise Lotte

  SvarSlet
 2. Superflot billede, det kan man kun blive glad af at kigge på. Det er godt man kan købe sig til lidt forår i denne kulde. Hilsen Heidi

  SvarSlet
 3. Så smuk den lyser.......
  Her er Magnolian blevet beskæret og det efterlod jo en del grene med fine knopper - så de er nu taget ind i stuen og de er de seneste to dage begyndt at åbne sig - ååååhh hvor jeg også nyder dem.

  SvarSlet
 4. Helt fantastisk billede - det kunne da bruges til postkort :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 5. Brilliant photograph.
  gr. Marijke

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...