lørdag den 7. januar 2012

Guldalder maleri

Lige nu er jeg ved at gå til for jeg vil så gerne i haven, men det bliver så hurtigt mørkt. Savner meget at kunne være ude. Der kommer små grønne løgvækster op nu. Det skal helst nydes og følges og så er det øv at det bliver så hurtigt mørkt. Må snart investere i en pandelampe - det kender jeg én der bruger når han er i haven - efter det skumring. :) Så VIL man bare i haven.

Her får I lige et billede med masser af lys. Det ligner nærmest et guldalder maleri. Det er mand, søn og to kammerater på stranden ved Trylleskoven. (Også kendt under navnet Karlstrup strand, ved Solrød.)
9 kommentarer:

 1. Havde der været sne, havde vi sikkert slet ikke haft denne havetrang, som jeg tror langt de fleste af os havenisser har i øjeblikket.
  Jeg glæder mig også vildt til, at det er lyst, når vi kommer hjem fra arbejdet. Og i mellemtiden glæder jeg mig over, at det er muligt at bruge nogle timer i weekenderne :-)

  Jeg har også en pandelampe - sådan en løber-tingest - men synes nu ikke, at den fungerer helt efter hensigten. Måske er det den forkerte jeg har fået mig!

  Du har fuldstændig ret i, at det ligner et guldaldermaleri. Du har fanget en helt speciel og flot stemning :-)

  SvarSlet
 2. Hej Eva
  Helt fantastisk foto af din mand, søn og kammerater.
  Dejlige stemningsbilleder.
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Uhh jeg tror vi er mange der længes efter havejord under neglene.
  Super dejlige billeder, du er en meget dygtig fotograf :-)
  Mange hilsner
  Anne-Mette

  SvarSlet
 4. Hvor er det smukke billeder, og ja, det ligner fuldstændig et maleri.
  Jeg har også en pandelampe som jeg har haft i mange år, så han er ikke alene om at være lidt have-tosset :-D Min lyser nu heller ikke så godt, så måske skulle vi høre hvilket mærke han har, Susanne.
  Fortsat god weekend, forhåbentlig kan du nå lidt ud imorgen, Eva :-)

  SvarSlet
 5. Fantastisk "maleri" :)

  SvarSlet
 6. Kære Eva, jeg kan slet ikke følge med så flittig du er med indlæggene:D Men altså hvor er det skønne billeder både fra Disney Studios, dine smulle Amaryllis og Trylleskoven, som ligner et sted der absolut MÅ besøges til sommer.
  Hvilket program bruger du til billedbehandling?
  Jeg har ikke samme haveabstinenser som mange af jer andre har - jeg glæder mig til foråret, men jeg har virkelig et behov for vinterhvile som jeg også tror jorden i min have har. I mellemtiden planlægger jeg og samler inspiration og hvis jeg går i haven i mørket er det kun hvis jeg skal nyde himmel og måneskin:)
  Ha en dejlig søndag.

  SvarSlet
 7. Hej igen og tak for det gode råd vedr. amarylis. Mener du at det er NU at jeg skal have det amarylis løg i jorden?

  Ulla

  SvarSlet
 8. Smukke billeder, du viser her.

  SvarSlet
 9. Det første billede ligner næsten et maleri!

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...