fredag den 13. januar 2012

The old Oak

Egetræer er smukke og skulpturelle. Her ser du et af slagsen. En meget gammel eg. Den står med sin ufatteligt smukke krone som solitærtræ i http://www.rudolphtegner.dk/  skulpturpark - i Dronningmølle, Nordsjælland. Den enestående og naturskønne park kaldes Rusland i folkemunde, på grund af lyngen som vokser frit - det er et syn man sjældent ser. Og værd at køre efter.

Man kan da ikke undgå at blive fascineret, når man ser sådan et smukt træ. Og måske endda lade sig inspirere. Som fx. den danske designer Ferchland, som har kreeret en vidunderlig stol, der burde være det nye æg. Ikke at ægget ikke er smukt, men kig her og se hvad du synes! Jeg synes faktisk at "the Oakleaf" chair er smukkere. Skulle den bo hos mig - måtte den gerne være mørkebrun, som et blad, der er falmet. Det måtte den godt. - Ja - den måtte. ;)


4 kommentarer:

 1. For det første; Det er da et fantastisk flot træ.
  Jeg elsker når man kører i skumringen og man så kan se en hel fantastisk flot siluet(? tror det er stavet forkert?) af et solitær træ, der står op mod et flot farvet aftenhimmel. SÅ er jeg solgt.
  Den stol er da ret fed, også synes jeg det er sjovt at skammelen er formet som et agern :-D
  Havehilsner fra Marianne.

  SvarSlet
 2. Smukt træ og en smuk stol, især det første billede kan jeg godt lide.

  SvarSlet
 3. Elsker også store gamle træer. Vi havde en kæmpe elm - virkelig flot i formen og endda placeret det rigige sted - men den bukkede under for elmesygen.

  Nå pyt, det er der min nye lærkepavillon/terasse kom til at ligge.

  Kom til at tænke på Kew garden, der er 4-5 af de oprindelige træer. Virkelig fine. Nogen af dem understøttet på forskellig vis.

  SvarSlet
 4. Et rigtigt øjentræ - helt enig!

  Hjerteligst

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...