søndag den 5. februar 2012

Gult forår med X-faktor


Anne fra Moseplassen står bag den spændende konkurrence, hvor vi viser nogle af vores favoritter - opdelt i farver. Idag er det gul der er hittet. Jeg har en hel serie med gult - her på min Flickr.http://www.flickr.com/photos/evigglade/sets/72157625836644179/show/ Det er en skøn farve, som jeg - jo ældre jeg bliver - har lært at sætte mere og mere pris på. Specielt i foråret, hvor forsythia og narcisser er blandt de elskede forårsbebudere.

Til dagens konkurrence har jeg derfor valgt at deltage med netop narcisser. Her en buket fra sidste år, jeg sætter dem altid blandet - over hele haven, og der kommer flere og flere til hvert år. Det er så dejligt at kunne plukke dem ind, - og at de er forskellige giver lige lidt ekstra X-faktor i mine øjne.

Yellow is a joy. Yellow is vibrance, sunshine, warmth, fun, happiness, warning, friendship, caution,  intelligence, cowardice, love , summer, lemons, Easter, autumn, electricity, hope, optimism, imagination, curiosity, surprise and thrill.
9 kommentarer:

 1. Suk hvor er det en smuk, smuk gul buket Eva.....solskin ud over alle kanter og bredder. Det blive godt når de kommer frem i haven :0)
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 2. Åhh, de var bare nydelige! Jeg syns også de gule er mest velkommen om våren, for da trenger vi virkelig farger, ikke sant?
  Lykke til!

  SvarSlet
 3. Vilken härlig bukett, visst blir man glad av gult!
  Eva

  SvarSlet
 4. en bukett full av vår og glede :)

  SvarSlet
 5. Lækker buket - det er så skønt med narcisser - uhm, jeg kan næsten dufte dem fra dit billede.

  Gul er en dejlig forårsfarve.

  Knus, Ulla

  SvarSlet
 6. Anonym2/05/2012

  Man kan da ikke blive andet end glad!

  Engblomsten

  SvarSlet
 7. Hold da op hvor er det en flot buket, og mon ikke også den duftede :-)

  SvarSlet
 8. Der er virkelig forår over den buket og narcisserne er yndige. Jeg kan godt forstå at du valgte den buket forårsblomster. Det er virkelig et godt valg. Held og lykke.

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...