søndag den 19. februar 2012

En ny oplevelse - Nowness

Af og til får man en ahhaaaa-oplevelse her på nettet. Det fik jeg da jeg faldt over dette site. Nu er du advaret. Hvis du falder i ligesom mig. ;)  Synes det kunne være sjovt at vise til dig også. Kig med her. Flotte billeder, og film. Det er NOWNESS.com.

Her har jeg kigget på alt muligt. En fantastisk billedserie af Meryl Streep eller Mark Ruffalos private rustikke omgivelser. En have billedserie, - rejsebilleder, skønhed, design og alt muligt lækkert kan du se. Det er udvalgt og præsenteret på nye måder, som fx. Arne Jacobsens stole. Men her er lidt om haver. 

Men denne her må du bare lige se. Den er kort men supersmuk. Klik på billedet.
AT HOME WITH MIKE MILLS

Eller hvad med denne her. Sådan en croissant har jeg godt nok aldrig fået, måske man skal lære at gøre lidt mere ud af det? Lidt for sjov - men tænk hvis man serverede denne her for vennerne som brunch?  Jeg synes den er sød. Nu vi alligevel dyrker vores haver, kan vi vel også lige vel lære at være lidt mere kunstneriske i vores madlavning. Man kan vel altid lade sig inspirere - bare lidt?

ASSIET : GARDEN OF DELIGHT - Klik på billedet og se denne smukke ret blive skabt!


Eller måske vil du hellere bare se Alvar Aaltos private hus og have?
http://www.nowness.com/day/2011/9/9/1622/alvar-aalto-in-the-masters-home#replay

3 kommentarer:

 1. Hej. Du har fuldstændig ret. Det er så berigende at blive inspireret. Man kan få så meget glæde ud af det, hvis man er åben for andres idéer og påfund og så er det lærerigt. Croissanten er ret sjov, den ville jeg også gerne servere.

  SvarSlet
 2. Super flotte billeder. Tak for delingen:-)

  God søndag

  SvarSlet
 3. Så spændende billeder. Tusind tak for inspiration :)

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...