tirsdag den 14. februar 2012

Fødselsdag og Giveaway

Jeg har blogget om haven og stort og småt i næsten et år. Kan huske at jeg tænkte ved mig selv, det her det holder vel - et par måneder, - og så løber det nok ud i sandet. Men nej. Sådan skulle det heldigvis ikke gå. Jeg har fundet et kæmpe overflødighedshorn af viden og glæde - og dejlige indlæg om stort og småt - i haven og heldigvis også af og til lidt udenfor.


Jeg er såååå glad idag...- og stor tak til Claus Dalby, som fik mig startet med denne dejlige hyggehobby. For takket være bloggen, er vinteren og efteråret nu gået med at hyggelæse og også selv poste om livet i haven. Og det har været SÅ SJOVT at være med.

Tak til dig - og dig - og .....alle Jer der har været med til at gøre min tour i Blogland til en realitet. Imorgen har jeg fødselsdag her på bloggen. Det fejrede vi her i eftermiddag med lidt gammeldags fastelavnsboller. Og det fejrer jeg her på bloggen i weekenden med en lille Giveaway. Håber vi ses!

Hvis I ikke har set dagens "Google film" - så må I liiiige forbi og se den! KLIK HER! husk lyden! ;)Knus fra Eva15 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen på bloggen, min kommer også ganske snart.
  Du har ret i, at vinteren ikke er blevet så lang, fordi vi har haft travlt med at blogge og lære nye ting fra andre bloggere. Hvad det angår har det været en skøn vinter :o)

  SvarSlet
 2. Tillykke med blog-fødselsdagen søde Eva. Hvor var det godt, du fik den idé at lave en blog - det er vi mange, der er rigtig, rigtig glade for! :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 3. Til lykke med årsdagen.
  Bloggeriet er super god vinterbeskæftigelse. Både det at finde sine billeder frem fra sommerhalvåret, og se tilbage, og så alle drømmene om det der kommer. Men aller mest det at dele det hele med andre medbloggere, og følge med i deres "have"liv.

  SvarSlet
 4. Hjertelig tillykke fra mig også! Hvad i alverden lavede vi før vi blev bloggere... Fnis fra Friis ;o)

  SvarSlet
 5. Tillykke med fødselsdagen, og tak for en masse gode indlæg i det forgangne år.
  Jeg læser gerne med et år mere :-)

  SvarSlet
 6. Tillykke med blogfølselsdagen - det har været en fornøjelse at læse med hos dig :-) Glæder mig til endnu et år hos Evigglade :-)

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med blogfødseldagen...:-) Det er absolut en fornøjelse at være her.
  Jeg måtte finde tilbage på min egen blog for at se hvor længe jeg har været med og det er 2 år i næste måned.
  Jeg er ikke så flink til at lægge noget ind hver dag som mange gør.
  Men jeg læser rigtig mange gode blogs og prøver at kommentere så meget som muligt..:-)
  Glæder mig til at følge dig fremover også Eva..

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 8. Hip hip og tillykke. Ja det er et fantastisk givende forum her i blogland, og jeg kan da godt forstå, at du er glad for at du lod dig overtale. Du er jo selv et af overflødighedshornene med de smukke billeder, du altid præsterer. Det øverste billede er meget smukt med fine skærmblomster.

  SvarSlet
 9. Tillykke med blogfødselsdagen, det er altid en fornøjelse at se med hos dig og hvor var det da godt at du kom i gang. Hr. Dalby har sikkert inspireret mange til at gå i gang med denne hyggelige aktivitet :)

  SvarSlet
 10. Hip hurra Eva.........og hvilket år med fantastisk inspiration og smukke billeder fra din hånd. Glæder mig til mange år fremadrettet i dit dejlige selskab......det er bare smadder inspirerende og hyggeligt i dette univers ;0)

  Kæmpe fødselsdags kram
  Dorhte

  SvarSlet
 11. Tillykke med fødselsdagen kære Eva.
  Smuk vinterstemming i din have og fastelavnsbollen med ét lys....det er bare sødt.

  SvarSlet
 12. Tusinde tak for en skøn blog og alle de smukke indlæg Eva. Det er godt at, det blev ved, i mere end et par måneder :-)

  Et stor tillykke og et knus herfra

  (og tak for kage)

  SvarSlet
 13. Tilykke tillykke

  dejligt med fødselsdage.
  Og jeg følger dig også gerne videre frem i tiden, er nu også selv blevet blogger og ikke kun kigger. ha ha

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 14. TAK for alle de dejlige fødselsdagshilsner.

  Livet går jo videre, og selv om det er idag jeg har blogfødselsdag, har jeg valgt at lave et nyt indlæg i Anne fra Moseplassens fine blomsterkonkurrence.

  Sådan er det jo ... puf - og så gik der et år. Godt det var sjovt - her på bloggen og ude omkring på jeres blogge hvor jeg ynder at kigge og kommentere så meget jeg kan nå. ;)

  Hav en dejlig aften!

  knus
  Eva

  SvarSlet
 15. Jamen når det er idag, så kan jeg jo sagtens nå at lykønske dig også :o)
  Tillykke med årsdagen på din dejlige blog... jeg er selv forholdsvis ny, men nyder virkelig dine indlæg, og dine skønne skønne billeder :o)

  Keep up the good work...

  Ha en go dag...

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...