tirsdag den 21. februar 2012

Nu må der snart komme nogle flere flotte tulipaner i handlen

Jeg føler mig lidt utaknemmelig, når jeg siger det. Men hvor ville det være rart, hvis flere solgte tulipaner som fx. Angelique. Det er ufatteligt pauvert det udvalg jeg har set i butikkerne heromkring de sidste par uger. Igen og igen har jeg været forbi Bilka i Hundige, men de har ingen stolthed når det kommer til kvalitet af afskårne blomster. Spandevis står der - uden vand, - og tulipaner med kæmpe hoveder, så gamle at de er lige ved at smide bladene. ÆV - hvem kan? For Bilka kan ikke.

Min søde mand har vinterferie, så han kommer heller ikke ind til byen. Måske man skal køre helt til Rødovre Centeret, - der ved jeg, at der ligger en blomsterhandler med et supergodt udvalg - til den rigtige pris.H A R   D U  M E L D T   D I G
T I L   M I N   G I V E - A W A Y ?

Husk at jeg trækker lod om spændende frø
samt en havebog for medlemmer af bloggen. 

Er du ikke medlem skal du være hjertens velkommen til at blive det.
Er du interesseret? - så kan du deltage her!

5 kommentarer:

 1. Du har ret, det er sjældent at buketterne er værd at investere i, for de er allerede helt udsprungne. Jeg var heldig at finde nogen i Superbrugsen i sidste uge, som ikke var for udsprungne.

  SvarSlet
 2. Du må købe en del til at drive frem, når løgene kommer frem til efteråret.

  Mine løg - forskellige - er på vej i drivhuset. Det er altid en stor overraskelse, hvad der kommer op, for jeg er ret usystematisk omkring mit valg. Dog altid mange af en slags. Dog ikke Claus-dalby-mange.

  SvarSlet
 3. Hvor har du ret Eva, et sørgeligt udvalg til alt for mange penge. Der er vist ingen tvivl om at den bedste kvalitet får vi hos blomsterhandleren.

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 4. Og så er det sagt... ;o)
  Der er mange ynkelige tulipaner rundt omkring, jeg er dog ret godt tilfreds med udvalget i den lokale Rema 1000 :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 5. Hej Eva. Min lokale plantepige havde dem i sidste uge og jeg har lige fået en flot buket i dag af nogle andre. Så du skal da bare en tur ud på mine kanter, så skulle det nok kunne lykkes :o) Men hun satser altså også på et lækkert sortiment.

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...