mandag den 19. marts 2012

En plisseret skønhed

Flerfarvede og stribede har på en eller anden facon min interesse. Det giver lidt ekstra charme. Er lige kommet tilbage fra høneballehaven, hvor jeg faldt pladask for en fregnet viol. Åhhhh - bare hun var min. ;) Det kan være en farligt inspirerende oplevelse at kigge forbi hos Lisbeth, for hun har nogle specielle og smukke planter, - og masser af plads. Så det er ikke udvalget det skorter på.

Jeg tror dog ikke, jeg skal investere i haven mere i denne måned. Har lige købt 14 meter nyt pileflethegn herfra, men ikke nået at tage billleder af det. Der skal først renses og ryddes lidt op derude, men det er fint. Og de satte hele molevitten op med støbt i tørcement på kun 2,5 time. Det var godt nok imponerende. Så kunne man jo godt tro at det blev lidt skævt, men nej - det står superflot - og snorlige.

Men denne plisserede skønhed, - en stedmoder, som jeg indtil nu ikke har haft i min have, kom med hjem. Hun er sød, - og både gul og lilla og lidt brunlig. Det er sjovt at se når blomsten minder om en nederdel, der bliver swirlet rundt i luften. "med lidt god fantasi". :)12 kommentarer:

 1. En sån fantastisk pensé... Både i form och färg. Bedårande helt enkelt

  Kram

  SvarSlet
 2. Tak for de pæne ord Eva :o)
  Glæder mig til at se dit pileflethegn sat op.
  Stedmoderen er fantastisk.

  SvarSlet
 3. Jeg kan sagtens se at der er sus i skørterne på de flæsede damer - så smukke.

  Pileflethegn - fiks og færdig opsat, lyder som en dejlig "forårsgave" til haven ;o)

  Vil lige hilse fra dine Tobakspibeplante-frø og sige at de spirer.......endelig, jeg såede dem omkring januar, tror jeg, og var tæt på at opgive dem, for få dage side. På vej ud til komposten så jeg så skyggen af en enkelt spire og straks kom potter tilbage i varmen. Nu er der sørme 4 flotte og sunde spirer :o)

  SvarSlet
 4. Hej, Eva, jeg ville bare hilse og sige at jeg har plantet Roseraie de l hay rosen. Fik købt 4 roser fra Rosenposten, "din" rose var een af dem. Er meget spændt, den er plantet ved terrassen, og nu venter jeg allerede med rosensaks og en blomsterkurv, som skal fyldes med flotteste buketter!

  SvarSlet
 5. Hvilken fantastisk stedmorblomst du har fundet, kan godt forstå hun skulle med hjem.
  Håber du har modtaget min returkuvert.
  Knus
  Annette

  SvarSlet
 6. Hej Eva
  Hvor er de flotte, jeg er kun misundelig :o)
  Jeg har det selv med at falde for det lidt anderledes eller specielle. Så i weekenden måtte jeg lige en tur forbi Langeskov og fandt den smukkeste orange stedmoder, men den har rynker på kronbladene, det kunne jeg ikke stå for og så en hornviol der ikke lignede nogle af de andre i hvid og blå nuancer.
  På onsdag kommer sommeren ;o)
  Vibeke

  SvarSlet
 7. Dette var virkelig en skjønnhet!

  SvarSlet
 8. Det er godt nok et par krøllede damer - men på den fede måde ;o)
  Skønt med et fikst og færdigt hegn... det er sådan det skal være :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 9. Som alltid. Veldig lekre bilder av en skjønnhet fra hagen :)

  SvarSlet
 10. Jeg elsker pil, så jeg vil glæde mig til du viser det flotte hegn! Ja Høneballehaven kan noget med blomster, også i hurtighed!

  SvarSlet
 11. Hej Eva. Jo, det er en rigtig skønhed, hende med de susende skørter! Jeg glæder mig til at se billeder af pilehegnet.

  SvarSlet
 12. Nøj, hvor det lyder lækkert med 14 meter opsat hegn! Jeg er grøn af misundelse, på den gode måde selvfølgelig :-)
  Jeg glæder mig meget til at se billeder af det.
  Og sikke en sød plisseret farverig danser, hun er speciel :-)

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...