tirsdag den 27. marts 2012

En varm eftermiddag


Hvor er vejret dog lækkert for tiden. Idag kunne jeg sidde i min stol på terrasen - uden overtøj og nyde de sidste stråler. Håber I alle nyder denne tid. Det er bare livet.
Idag havde jeg en kort visit af Marianne fra den helbredende have. Det var dejligt at møde dig IRL Marianne! Vi må ses igen.

knus
Eva

8 kommentarer:

 1. Du tar så fantastiske stemningsfylte bilder. Veldig vakkert!Det er bare å nyte våren i fulle monn!

  SvarSlet
 2. Ja Eva
  Det var en fantastisk skøn dag i går, jeg nød den også.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Ja de siger det snart er slut for denne gang så det er med at nyde det.Men måske trænger huset også snart til lidt dårlig vejr, så der kan blive gjort lidt rent. ha ha

  SvarSlet
 4. Jeg nød også solens stråler igår. Jeg vil ud i haven og lave lidt inden det blæser op. Lækre billeder.

  Kh Margrethe.

  SvarSlet
 5. Du kan tro vi nyder det, eller rettere nød det! Lige nu i skrivende stund er der store vejrforandringer derude, uuhhh... det suser og lyder som efterår, håber sandelig vi kan nøjes med lidt rusk og ikke for meget frost! Men de varme dage var SKØNNE for krop og sjæl. :o)

  SvarSlet
 6. Ja, det har virkelig været nogle skønne dage, så vi har fået tøet det frosne havehjerte op :-)
  Det stormer også en halv pelikan her lige nu. Men mon ikke foråret snart vender tilbage igen.

  SvarSlet
 7. Hej Eva

  Ja, det har vel nok været nogle dejlige dage :o) Jeg skylder billeder af drejeblomsterne til dig, men jeg kan fortælle dig at de har det godt og strutter af sundhed :o)

  SvarSlet
 8. Hej søde. 1000 tak for en hyggelig lille time. Kunne (hvis jeg altså kunne) godt have hygget mig læææænge i din have!

  Og endnu en gang: 1000 tak for tulipanløgene. Lægger og lægger og lægger. Og har også kunne sende nogle til en veninde i Nordjylland gør gøre min mor glad for et par håndfulde.

  Det er fantastisk givende, når glæden kan gives videre. Det er som om det breder sig i vandet. En god følelse. Som om at det bare SKAL være sådan.

  Det var et par små babyskravl, du fik, men Citronchili bliver delikatee og smukke, når de vokser til og er attraktive i maden og olier m.v., da de har dyb god smag, men ikke er så Djævelsk stærke som nogle chilier er. Desuden kan de overvintre.

  Knus fra mig!

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...