onsdag den 21. marts 2012

Hade opgave i haven

dang-dang-dang-dang-dang.... Horror: Åhhh nej - vi vil IKKE. Men det skal jo gøres. Stakittet skal have en gang maling. Vi har ikke gjort det i 5 år, og nu kan det bare ikke mere. Det SKAL males i år. Hvor går tiden dog hurtigt. Der er altid noget der skal males når man har hus. Og det skal jo helst gøres inden klematissen springer ud. Så det er nok heller ikke noget der kan vente i flere måneder. Jeg kunne ellers sagtens finde på sjovere opgaver. Og vi har så mange ting vi skal her i marts og april.

Her et kig i haven, og det er det sorte hegn til venstre der skal have maling.

22 kommentarer:

 1. Åh ha jeg ved godt det er træls søde Eva, men i bliver glade når det er overstået :-D
  Rigtig god arbejdslyst.
  I øvrigt et skønt billede du har sat ind. Frodigt og grønt.

  SvarSlet
 2. Haha, bare det var mig. Jeg venter på min plankeværk først til at blive købt og så til at blive sat op. Hvis du boede tættere på, kunne jeg komme og male sammen med dig:)

  SvarSlet
 3. Whauw en have...

  I år skal der males stakit, og der skal luges, og luges og luges... Sidste år var jeg gravid med slem bækkenløsning og min mand - ja han er vist ikke den der hygger sig med at nusse i haven, så de få bede jeg har ser herrens ud!
  (Sådan en nyopstartet have, det tager jo tid før den VIRKELIG kommer itl at se ud af noget... Ville ikke starte alt for hårdt ud når nu det var vores første have ever)

  Jeg er misundelig på din! meget endda ;0) Sikke du må glæde dig til det står i fuldt flor det hele!

  SvarSlet
 4. Jeg samler også mod til at male stakit i år. Faktisk kan jeg godt lide det....jeg skal bare lige i gang.

  SvarSlet
 5. Åh ja, det er et hadejob. Det er derfor jeg prøver at køre den lidt landlige og slidte stil i min have :-D Lød det ikke godt.
  Mine trænger også, meget endda, men nu må vi se om det bliver i år. Ellers dækker jeg dem med nogle blomster :-)
  God arbejdslyst til jer.

  SvarSlet
 6. Hej Eva.
  Ja vi har jo alle vores små hade-opgaver i haven, måske du kan bruge mit lille tip til osse at få ordnet det lidt kedelige ?
  Når jeg går i haven har jeg altid gang i 3 forskellige opgaver/projekter på en gang. En hade-ting + en nødvendig-ting + en sjov-ting og så bruger jeg ca. 15-20 minutter hvert sted og så skifter jeg rundt. Lige nu graver jeg (hade), fjerner brændenælder(nødvendig)og fletter grene (sjov)... før har jeg taget et projekt af gangen og fik bla. ondt i ryggen, synes det var hårdt og netop hade-agtigt.... Nu går det hele som en leg :-)
  God fornøjelse.
  Kh Lone

  SvarSlet
 7. Uha ja. Jeg har et helt hus der skal males i år, både vinduer, galve og mur....heldigvis er det endnu for koldt.

  SvarSlet
 8. Hvor er det et smukt og romatisk billede, som du har taget af din have :-)
  Jeg har nu ikke så meget imod at male, men med de nye 60 m i to meters højde kan måske tage pusten fra mig. Håber du kan tænke positivt; det bliver smukt og er en tilfredsstillelse når opgaven er klaret. Rigtig god arbejdslyst.

  SvarSlet
 9. Beautiful vieuw of your lovely garden. Succes with painting.
  gr Marijke

  SvarSlet
 10. Hej Eva,
  Det er også en hadeopgave her på matriklen, men skønt når det er gjort. Jeg skal have malet et lavt stakit, noget af carporten og cykelskuret, så jeg ved også hvad jeg skal få tiden til at gå med.

  SvarSlet
 11. Også her på matriklen er det en hadeopgave, men når det så er gjort bliver man glad. God fornøjelse. Drømmedejlig billed.

  KH Margrethe

  SvarSlet
 12. At male er ikke det sjoveste der findes, derfor lader jeg Bent om det :o) Men Lones idé er rigtig god, det er jo egentlig sådan man skal gøre for ikke at få ondt.

  SvarSlet
 13. God arbejdslyst - heller ikke noget, jeg sådan brænder for - at male hegn ;-)

  Smukt havefoto.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 14. Hej Eva. Ja jeg stemmer i. Jeg er frygtelig dårlig til at male fordi jeg synes, det er så kedeligt, så vi har aftalt her i huset, at min mand står for malerarbejde. Jeg må sige, at det er et meget frodigt og smukt billede du viser. Er det fra jeres have?

  SvarSlet
 15. Kan sagtens følge dig, vi skal også male hus i år... eller rettere, det skulle vi allerede ha' gjort sidste år!! Mit lille trick er at putte en lydbog i ørene, så glemmer jeg alt om det trælse og det kører bare derudaf! God arbejdslyst, dejligt at vi ved at det er superskønt når det er overstået :o)

  SvarSlet
 16. Øv jeg er også i gang - gid man havde folk til det.

  SvarSlet
 17. Jeps, her står den også på maling. Tak for aflæggerne af drejeblomst :o) De er nået godt frem og er blever pottet op, så de kan komme sig inden de kommer i bedene :o)

  SvarSlet
 18. Jeg kan godt lide at male, jeg synes det er meget meditativt. Men der er da andet - lugning af skvalderkål. f.eks. - jeg ikke er så vild med.
  Så vi har vist hver vores hadeopgave..

  SvarSlet
 19. Jeg skal have malet havemøbler og hus i år( skulle oghså have været sidste år, men der var vi begge syge og havde hjælp til alt indkøb m.m)
  Pragtfuld billed og flot når hegnet er færdigmalet.

  SvarSlet
 20. Kender det godt, jeg har også mange male opgaver... Pergola og mange klatrestativer. Det skal gøres nu, inden roser, klematis osv. kommer op. De har lovet 5 dage med sol, så det er bare om at komme igang.... Jeg kunne finde på noget mere sjovt, men... det skal gøres

  SvarSlet
 21. Øv ja kedeligt, men man bliver så glad når det er gjort.
  Fantastisk skønt billede fra din have, der er noget at glæde sig til:)

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...