søndag den 18. marts 2012

Tulipaner med løg

Jeg var heldig at finde en buket tulipaner med løg, som nu pryder min stue. De er bare så meget større, og flottere end de små gnallinger, man finder i dagligvarebutikkerne rundt omkring. De er ca 10 cm i bredden og supersmukke. Jeg har gemt løgene, måske de kan komme igen.

Tak for alle jeres søde hilsener. Det går bedre med mellemørebetændelsen. Lidt weekend ro og fred gør jo sit til at man hurtigere kommer sig ovenpå sådan en tur. Jeg har sendt lidt drejeblomster af sted igår. Men da jeg kom hjem lå der kuverter i postkassen igen. Så der ryger lidt af sted igen i dag. Posten her i Greve er ikke altid så hurtigt ude.  Vi får nogle gange tingene et par dage senere. Musene - eller mosegrisene eller hvad det nu - er hærger stadig i haven, vi har ikke fanget en eneste endnu. :(

9 kommentarer:

 1. Hvor er de skønne igennem din linse Eva ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 2. Hvor er den flot. Jeg synes ikke jeg har haft så meget held med at få tulipanløg (købt med blomst) til at blomstre igen - måske opbevarer jeg dem ikke rigtigt indtil de skal i jorden igen.

  SvarSlet
 3. Kære Eva. Ja wow siger jeg bare, sikke hoveder. Jeg har grov misbrugt din smukke have som eksempel på hvor smukt det kan gøres at bringe et forholdsvis nyt hus op have op i en helt anden liga. Fra der skal bare være græs det er jo nemt....og så skal man ikke luge...Til her er det smukt og en glæde at gå i haven og ikke kun den ugentlige sure pligt det er at slå græs. Nu har jeg talt mig helt varm, tror lige jeg skulle lave et indlæg herom.
  Kærligst
  Henrik

  SvarSlet
 4. Smuk buket. Skøn farve.
  Held og lykke med løgene.
  Tak for kigget.
  Ha` en god søndag.

  SvarSlet
 5. Du kan altså noget med de tulipaner, du får altid de flotteste eksemplarer, eller også er det "bare" fordi du er god til at tage billeder af dem :o)
  Godt det går bedre med øret.
  Knus

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare lækre :-) Både tulipaner og billeder.
  Godt at høre at det går bedre med ørerne, så du snart kan komme ud og lege i foråret.

  SvarSlet
 7. Hej Eva

  Surt at du blev syg - det har man da ikke brug for på denne tid af året. Men super smukke billeder :o) og godt at høre du har det bedre.

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...