lørdag den 14. april 2012

Før og efter øjebæ

Her er den øjebæ som jeg selv mener at have fået gjort lidt ved.
:) - Sådan så hjørnet ud for en måned siden.Det var bare sådan et trist hjørne før - synes jeg. Det der er sket, er at jeg har malet muren, som naboens kat lavede nydelige kattepoter på, og så er tanken at klematis montana rubens skal have et espalier at kravle rundt på her i hjørnet op ad den sorte mur. Det skal nok blive fint.

Det er en klematis der er i den smalle krukke, og den står i Claus Dalbys lækre gødede pottemuld, så jeg håber den vil gro godt. Vil så gerne have espalier på væggen, men det skal liiiiige bygges, males og hænges op og jeg har så meget at se til i øjeblikket. Kommer tid - kommer espalier ;)

God weekend

10 kommentarer:

 1. Aha - så faldt ti-øren :-)

  SvarSlet
 2. Jeg synes ihvertfald også at du er kommet af med din øjenbæ :-)
  Det er også en superflot baggrundt for den hvide stellata med den sorte mur, og det bliver flot med Montanaen senere. Øjenguf :-)

  SvarSlet
 3. Så kom forklaringen, tak for den. Det kan kun blive flot :o)

  SvarSlet
 4. aha det er sådan det hænger sammen.
  Det er faktisk blevet meget pænere!. Men jeg syntes ikke det var en øjenbæ før ;.)
  God weekend
  Gro

  SvarSlet
 5. Ja nu kan vi se det, det er pyntet gevaldigt :o)
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 6. Det ser da bare godt ud:) Montanaen bliver bestemt flot op ad espalier, så klø bare på!

  SvarSlet
 7. Jätte fint Eva!
  God weekend!

  SvarSlet
 8. Syntes nu meget godt om både før og efter billedet....selv om udtrykket selvfølgelig forandre sig....meeeeen øjenbæ er vist et stort ord i denne sammenhæng :0)

  Åkandemagnolie er super skøn ......men meget langsomt voksende - har selv en og det kræver tålmodighed at se den blive stor ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 9. Er det planen at clematissen skal blive i potten, sådan permanent. Jeg går og overvejer en clematis i potte, men er bange for at den ikke vil trives, jeg vil spændt følge din i det flotte "nye" hjørne.

  SvarSlet
 10. Jeg havde egentlig forestillet mig at klematissen skal bo i potten, Det kan godt være at jeg så til vinter pakker potten ind i bobleplast, det plejer jeg at gøre med mine lerpotter, som jeg ikke tager ind. Enten hvis de er for tunge, eller hvis de har planter der er vokset op ad noget, som ikke lige er til at flytte på.

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...