søndag den 8. april 2012

Jeg ELSKER synet af...

de hvide Mirabel træer som står over det hele i det område vi bor i. Lige nu er det et flor af skønne hvide blomster, på den kønne mørkebrune stamme. Jeg nyder det - og håber det varer i nogle uger endnu. Suk, det er bare sååå smukt.

Dagen idag bød på besøg hos familie og venner i Nordsjælland. Det var superhyggeligt, og vi kom da også ud og gå en tur i solskinnet. I morges da vi vågnede, var hele haven iklædt hvid puddersne. Kære vejrguder: Tak for vandet, som planterne skal bruge, men vi skal ikke bede om mere sne for i år - og slet ikke imorgen, sidste påskeferiedag.


12 kommentarer:

 1. Bare innom og nyter dine smukke bilder, i dag også :)

  SvarSlet
 2. Blomstrende træer ER bare smukke!

  Jeg går og venter på min årlige gyser når den japanske kirsebær springer ud. Knopperne er lige klar, men hvordan bliver vejret på det tidspunkt? Frost eller kraftig blæst tager hurtig glansen af blomsterpragten, så det er såååå spændende... ;o)

  SvarSlet
 3. Jaaa! Här i mina kvarter finns det körsbärsplommon - det är nog detsamma som era mirabeller - och de har börjat blomma nu. Så ljuvligt!

  Kram

  SvarSlet
 4. Jeg støtter dig fuldt ud i din bøn til vejrguderne, men lige nu ser det ikke for godt ud :o(
  Regnvejr er fint, men ikke mere sne og frost please
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 5. Ja de er simpelt gudesmukke lige i tiden de træer :0) Haven har brug for regnen.....men jeg har ikke tid til regn så det må gerne snart stoppe igen så det grønne kan eksplodere mens vi går rundt derude ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 6. Smukke billeder, tror vi alle kan huske de første blomster på mirabelletræerne fra vores barndom - uanset alder... God dag
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 7. Hej Eva. Jeg støtter også din bøn til vejrguderne. Ikke mere sne og frost! Vi har mirabellatræer nede på marken og de blomstrer også nu. Det er meget smukt!

  SvarSlet
 8. Åh ja de er smukke - i nærheden heraf er et japansk kirsebær i fuldt flor - glæder mig og nyder det hvert år - det er SÅ smukt.
  Og den korte blomstring gør måske også netop man sætter så meget mere pris på den?

  SvarSlet
 9. Ej, hvor er dine billeder altså smukke. Specielt det sidste! ;o)

  SvarSlet
 10. Ja hvad skal vi stille op med det vejr.
  Jeg har læst på Dmi at det bedre sig i slutningen af måneden og når op på to-cifrede varmegrader igen.
  (Men øv det er jo først om to tre uger)

  SvarSlet
 11. hej Eva en lille kommentar fra en ny blogger(mit lille gods)jeg har tilmeldt mig din blog,da jeg synes du har en af de allerflotteste blog.med fantastiske billeder.V/H jette

  SvarSlet
 12. Enig, Jette. Den allerflotteste!

  Knus M

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...