mandag den 16. april 2012

Streetart - med wow effekt

Forleden var vi på Skipperkroen i Køge Havn. Kendt for deres dejlige smørrebrød og `fru Hansens Karrysild´ og de kølige ale fra det lokale bryggeri Braunstein. På vejen derhen var mine øjne nær faldet ud af hovedet på mig, da jeg så dette usædvanlige træ, pyntet med hvid træbeskyttelse i et hvidt grafisk mønster på den mørke træstamme. Værket er lavet af den tyske kunstner Josefin Günschel

Jeg synes, det er enkelt og sirligt lavet og faktisk ret smukt, - streetart, der aldrig er set før. Det er på en måde nyt, men mønsteret virker som et velkendt ældre mønster, - stilen er helt klart noget man har set, men brugt på denne måde er det bare - friskt. Nytænkt. Hvad synes I - et ellers anonymt træ, som på denne måde pynter i gadebilledet. Det er da sjovt - ikke?
8 kommentarer:

 1. Jeg synes det er meget smukt.
  Engang for mange år siden, 20 måske, var der enkunstner der malede et ret stort træ blåt midt inde i den lille skov ved Kastellet i Charlottenlund. Men det var slet ikke smukt som dit fundne, mere spøjst.

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot.
  Jeg har på et tidspunkt tænkt at gøre det samme med nogle af mine træer. Så vidt jeg ved hedder hvidfarvningen en limewash, som efter sigende skulle holde utøj, herunder myrer væk - De gør det meget i Grækenland.
  Hvad end man farver sine træer for, så der det fedt ud:-) Tak for kigget.
  Knus

  SvarSlet
 3. Superflot....noget der kan gøre en glad resten af dagen. Knus og ha en dejlig dag.

  SvarSlet
 4. Jeg synes at det er så fedt! Jeg kører selv forbi træet hver dag, og det er utroligt hvor meget indtryk en smule maling gør..

  Mønstret minder om riddderne og deres udsmykning.. Det giver som du selv siger et lidt historisk udtryk. Virkelig flot..

  SvarSlet
 5. Det ser rigtig godt ud !! En sjov ide.
  Er da helt vild med din hjemmelavede træobelisk I har fået banket ned. Den ser hammergodt ud og giver højde i haven, som du selv er inde på.. Mennn.. Endnu mere vild er jeg med dit piletræ.. Er det et I selv har plantet ??

  SvarSlet
 6. Hvor er det træ bare super flot. Man bliver da helt glad i låget!

  SvarSlet
 7. Det ser rigtig fint ud - luxus grafitti ;)

  SvarSlet
 8. Flot det må jeg sige.

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...