Beautiful blues...

Den blå have er tilbage. Jeg nyder det. Det er mit favorit tidspunkt lige nu. Alt det saftiggrønne og nu de blå og lilla nuancer - det passer til mig - gør det. ;)

Her er det min sibiriske iris, der lige er sprunget ud. I forgrunden ses natviol.



Herover er det Kulsukker som jeg synes er så smuk i farven. En blomst jeg først så i Botanisk have for snart tyve år siden. Navnet glemte jeg aldrig, så selvfølgelig skulle den da også bo her i alt det blå. Jeg tænker ofte på Anne Just - og på hvor glad hun var for alt det blå. Har læst hendes Blå bog utallige gange. Der er stadig en masse blå blomster jeg ikke har. Bogen er sikkert at finde på biblioteket, hvis der er nogle her der ikke kender den. 

Tak for alle de dejlige hilsner jeg har fået her på bloggen.
Man kan godt mærke at haveelskerne er vågnet op til dåd.

Kommentarer

  1. Deilige blå blomster! Her er det blå valmuesøster og akeleier som farger hagen bå. God helg!

    SvarSlet
  2. Hej Eva - Smukke farver du har sat sammen på det øverste billede.
    Du skriver på det nederste, at det er kulsukker? Vidste ikke, at man kunne få dem i en lilla/rosa udgave, jeg har netop købt dem hos Aldershvile i en hvid/rosa farve - så det er nyt for mig!

    SvarSlet
  3. Hej Eva.det er da et pragtfuldt billed af de blå Iris.har selv lagt et indslag med iris.de står så smukt lige nu,og jeg glæder mig over dem dagligt.K/H Jette

    SvarSlet
  4. Jeg forstår helt din svaghed for de blålilla farver - de har også fanget mig mere og mere for hvert år. Jeg har bl.a. fået flere salvier og storkenæb for at forlænge den blå sæson, som ellers kun var der med de blå iris og bjergknopurten.
    God weekend - hilsner fra Berit

    SvarSlet
  5. De blå farver er skønne, men lidt svære ind i mellem at passe ind med alt det andet synes jeg - måske er det bare mine evner der ikke rækker. Har også kulsukker i haven og holder meget af den, meeeen den vil gerne overtage det hele hvis den får lov.
    Skønne, skønne billeder.
    Mange hilsner
    Trine

    SvarSlet
  6. Vilken fantastisk kombination av färger på den översta bilden,underbart!!!/Titti

    SvarSlet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære opslag fra denne blog

Det smukkeste træ i haven...lige nu

Anne Just's vidunderlige
kringle fra kaffehuset

Espalier - i den naturlige stil.