mandag den 7. maj 2012

Farvel - for i år

Tiden går... og bedst som jeg nød at min nye stjernemagnolia var vidunderlig - og nød at nu er den da på toppen, blomstrede den af. Hvor går tiden bare hurtigt når man har det sjovt. Også i haven. Den har netop smidt de sidste blomster. Men heldigvis står syrenerne på lur - snart klar til at blomstre. Denne er ny, så der kommer nok ikke så meget blomst i den i år, men jeg har flere i børnehaven, som i år ser lovende ud. Godt nok er mange af de små nye grene frosset tilbage, men i toppen har den så flotte skud. Nu kan jeg vist godt begynde at glæde mig.

Der blev luget igennem i går - og bundet roser ned. Det virker nemlig - og blomstringen bliver meget flottere.6 kommentarer:

 1. Ja det går alt for hurtigt, netop som det er sprunget ud, er det forbi. Men i år synes jeg alting har holdt lidt længere p.gr.a. det kolde vejr.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Ja tiden flyver afsted, så det er bare om at nyde det. Åh ja jeg skal da også huske at binde mine roser ned, godt du nævnte det.
  Annette

  SvarSlet
 3. Hej. Ja jeg synes også dagene går med den ene og den anden dag. Jeg er kommet helt bagud med havearbejde fordi vi har gravet så meget i vores byggeri, men nu bliver gulvet vist støbt på onsdag! Din judaspenge er sørme fin. Jeg kan godt huske den fra min barndom og kunne godt tænke mig den i vores have!

  SvarSlet
 4. Vi er heldigvis på den gode side af den stime der skal blomstre så man når ikke at blive trist over at der går så hurtigt.
  Jeg synes at mine rosers grene er så stive at jeg er bange for at binde dem ned fordi de knækker.

  SvarSlet
 5. Hvor kunne det være dejligt hvis man kunne sige "Stop Frys" til alle planterne når de er smukkest. Sikke et orgie af skønhed, man ville kunne skabe.

  Det er ligesom jeg altid får at vide med min søn, "Nyd øjeblikket" - og hvor gør den regel sig da gældende, i en have med.

  Jeg glæder mig også til syrenerne :-)

  SvarSlet
 6. Heldigvis er der altid noget andet der springer ud og glæder ens øjne :o)

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...