mandag den 7. maj 2012

Husker dem fra min barndom

Du kender dem sikkert - måske fra din barndom, og nogle mener ligefrem at det er ukrudt, men jeg er nu glad for denne kønne blomst som har fundet vejen til min have. Det er Judaspenge, som pryder min have lige nu. Linket leder dig hen til Frøbutikken, hvor du også kan finde en fin beskrivelse af Judaspenge blomsten. Lad dig bare friste, hvis det er noget for dig, for man går ikke helt galt i byen med denne skønhed.

Den lilla farve svinger lidt fra den ene ende af haven til den anden. Måske er det jorden, for frøene kommer fra samme plante. Køn er den da i hvertfald.4 kommentarer:

 1. Den er bestemt køn det lidt vilde Judaspenge - og smukt portræteret her :o)

  SvarSlet
 2. Jeg har ikke så mange af de lilla i år - faktisk kun 3 - så jeg må huske at så frøene, så jeg har flere til næste forår.
  I år har jeg en brogetbladet (1 stk) som jeg købte sidste år, og som lige om lidt er på vej til blomstring. Det vil jeg glæde mig til.

  SvarSlet
 3. Ja den er virkelig skøn jeg har den ikke endnu, men jeg over kraftigt at få den i haven :-D
  K.Gro

  SvarSlet
 4. Jag tyckte, när jag såg bilden, att blommorna hade en ovanligt mörkt lila färg. Som du skriver, beror det säkert på jorden. Visst fröar den av sig litet, men det är jag bara glad för.

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...