Nok de allersmukkeste i år

Jeg var ret vild med dem for en 10-15 år siden. Dengang kunne man købe en buket papegøje tulipaner i supermarkeder og hos blomsterhandleren - og de var sådan lidt eksotiske. Måske vil nogle mene de er endda lidt for eksotiske. Men jeg har altid fundet dem smukke og specielle. I efteråret fik jeg en stor pose Black Parrot fra min bror i Holland, - og jeg glædede mig til blomstringen - i mit lille sorte bed.

Stor var overraskelsen da de første var hvide, dernest kom den lyserøde og så her til sidst den røde. Jeg har fulgt dem - og det er ikke sidste gang jeg har papegøje tulipaner i haven. Se her hvor stor forandringen har været. Dejligt med en uventet overraskelse.

Her er de fanget over tid i de sidste fjorten dage. Det er et smukt syn lige nu. Men desværre kan man ikke sige "freeeezeee!". Det kunne jeg ellers godt have tænkt mig at beholdt i et stykke tid endnu. Smukt er det.

Kommentarer

 1. Anonym5/14/2012

  Jeg er helt enig med dig - skønne tulipaner. hls mek

  SvarSlet
 2. Smukt smukt, jeg har også et blødt punkt for dem, men har nu ikke mange af dem.

  SvarSlet
 3. Hej Eva.utrolige smukke billeder
  af dine tulipaner.Skal du
  også til Samsø?
  God aften fra Jette
  (mit lille gods)

  SvarSlet
 4. Sådan nogle smukke blomster og billeder kan man vist aldrig få nok af. Har også lige set på dit flotte kirsebær træ, super flot beskæring men 5 ÅR det er godt nok lang tid for en utålmodig sjæl som mig...
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 5. Ja, det er skønne "papegøjer". Synes de er smukke i hele udspringer, lige fra spinkel knop og til det fulde flor. Dejlige billeder. Hygge hejsa.

  SvarSlet
 6. Hold nu op nogle skønne billeder du har taget af de flotte tulipaner. Det ser virkelig godt ud! :O)

  SvarSlet
 7. Sikke en vidunderlig tulipan, den kan jeg godt forstå du er vild med :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 8. Hvor er de smukke :-D Sådan nogle måtte godt bo i min have. De er så vidunderlige specielle, og smukke.

  Marianne :-D

  SvarSlet
 9. Hej. Jo, de er flotte og lidt specielle. Jeg kan godt forstå, at du faldt for dem. Sådanne tulipaner kunne jeg også godt tænke mig. Uha, hvis man realiserede køb af alle de planter man kunne tænke sig, så går det da helt galt,men dem her vil jeg skrive på ønskelisten!

  SvarSlet
 10. Kære alle

  Tak for jeres hilsner. Dejligt at høre at flere synes om papegøjetulipanerne. Så kan det være at der kommer flere på markedet fremover.

  @Jette-mit lille gods: Nej Jette, jeg er ikke så vild med at sejle. Jeg bliver meget let søsyg. Så det er en no go for mig. Håber at I andre får en skøn tur, og super vejr. Jeg skal på havetur til Jylland torsdag, det glæder jeg mig også helt utroligt meget til.
  Men mere herom senere.

  God havelyst til jer alle
  knus
  Eva

  SvarSlet
 11. Skønne billeder af dine smukke tulipaner.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 12. WOW.... vilka underbart vackra tuplaner!!! Det är något alldeles speciellt med papegojtulpaner. Färgerna är helt fantastiska. Det är härliga tider nu med allt som blommar.

  Vackra bilder!!!

  Stor kram
  Charlotte

  SvarSlet
 13. uha ja Eva.....de er sørme da super skønne. Har kun Blue Parrot i din familie......den er jeg tilgengæld også glad for ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 14. Er lige "faldet" over din blog og er vild med al den sans for skønhed du deler ud af, så jeg må følge med;-)

  :-) Dorthe

  SvarSlet
 15. Hej Eva
  De er da bare SÅ smukke og helt fantastiske, jeg er også helt pjattet med papegøjetulipaner, og efter dine SMUKKE SMUKKE billeder, får jeg helt lyst til at sætte flere i min have.
  Tusinde tak for inspirationen.
  Have hilsen
  Anita

  SvarSlet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

En tur til Tadre mølle

I paradis