lørdag den 2. juni 2012

De sidste stråler...tankemylder om lykke

Hvor længe varer lykken? Vi må nyde det gode vi har, at vi er sammen, - at vi kan lade et lyst indfald - råde - og tage på udflugt - selv om det regner. Alligevel kan man liiige nå en tur ned i skoven og samle grene til et par buer til drengene. Og jeg nåede at pensle snerlerne med round-up. For jeg hælder det nødigt ud i rå mængder.

Men det kan også bare være - dagens sidste solstråler, som er nær det skønneste lys jeg ved. Den første rose i haven - er kommet. Det er da også en del af lykken - er det ikke?


eller måske lyset i haven, - lige inden det bliver mørkt. Når det bliver blå time. Glemte helt at jeg ville linke til Claus Dalbys blog, hvor Claus idag har lagt en skøn video ud fra Riet Brinkhofs have i Hollland. Den må du IKKE gå glip af.4 kommentarer:

 1. Vi er helt enig i det med lykken og dagens sidste solstråler. Vi skal huske at nyde, mens vi har det og nyde foråret/solen/planterne mens det er der.
  Dejlig dag til dig
  kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Jag är ofta ute o fångar de sista solstrålarna med kameran precis som du gjort.Jättefint!
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 3. Du har helt ret, Eva. Man skal nyde lykken, når den er der - for den kommer i momenter. Ofte når man tusser rundt i haven og ser noget smukt, mærker en skøn duft eller lige der når duggen lige lægger sig stille over haven i det sidste lys. Det er så skønt :-)

  SvarSlet
 4. Du har så evigt ret :-) Smukke billeder !

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...